Vej til Superbrugsen i Græsted-Gilleleje med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Superbrugsen?

De nærmeste stationer til Superbrugsen er:

  • Parkvej (Bonderupvejen) er 116 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Rosenvang (Bonderupvejen) er 263 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Rosenvang (Gilleleje Hovedgade) er 297 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Nellerupgårds Allé (Parkvej) er 300 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Kattegatsvej (Bonderupvejen) er 504 meter derfra, 7 minutters gang.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Superbrugsen?

Disse Jernbane linjer standser nær Superbrugsen: Jernbane - 940R.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Superbrugsen i Græsted-Gilleleje

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Superbrugsen i Græsted-Gilleleje, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Superbrugsen på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Superbrugsen i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Superbrugsen? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Parkvej (Bonderupvejen); Rosenvang (Bonderupvejen); Rosenvang (Gilleleje Hovedgade); Nellerupgårds Allé (Parkvej); Kattegatsvej (Bonderupvejen).

Du kan tage til Superbrugsen med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: Jernbane - 940R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Superbrugsen fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Superbrugsen, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Græsted-Gilleleje, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Superbrugsen, Græsted-Gilleleje
Lettere at komme til Superbrugsen med appen!