Fortsæt til primært indhold

Vej til Vejlegård i Rødby med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Vejlegård fra de vigtigste steder i Rødby med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Vejlegård

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Vejlegård?

    Disse Bus linjer standser nær Vejlegård: 720R.

    Flere detaljer
  • Hvilke Jernbane linjer standser nær Vejlegård?

    Disse Jernbane linjer standser nær Vejlegård: RE.

    Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Vejlegård i Rødby

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Vejlegård i Rødby, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Vejlegård på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Vejlegård i realtid.

Du kan tage til Vejlegård med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 720R Jernbane: RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Vejlegård fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Vejlegård, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Rødby, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Vejlegård, Rødby
Lettere at komme til Vejlegård med appen!