Fortsæt til primært indhold

Vej til Vester Vedsted Kirke i Esbjerg med Bus?

Se Vester Vedsted Kirke, Esbjerg, på kortet

Vejvisning til Vester Vedsted Kirke fra de vigtigste steder i Esbjerg med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Vester Vedsted Kirke

Sådan kommer du til Vester Vedsted Kirke af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Vester Vedsted Kirke?

  De nærmeste stationer til Vester Vedsted Kirke er:

  • V. Vedsted Vester Vedstedvej V Mandøvej (Ribe) er 504 meter derfra, 7 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Vester Vedsted Kirke?

  Disse Bus linjer standser nær Vester Vedsted Kirke: 411.

  Flere detaljer

Se Vester Vedsted Kirke, Esbjerg, på kortet

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Vester Vedsted Kirke i Esbjerg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Vester Vedsted Kirke i Esbjerg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Vester Vedsted Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Vester Vedsted Kirke i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Vester Vedsted Kirke? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted V. Vedsted Vester Vedstedvej V Mandøvej (Ribe).

Du kan tage til Vester Vedsted Kirke med Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 411

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Vester Vedsted Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Vester Vedsted Kirke, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Esbjerg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Vester Vedsted Kirke, Esbjerg
Vester Vedsted Kirke, Esbjerg Vester Vedsted Kirke i Vester Vedsted sydvest for Ribe er højt hævet over det flade terræn. Vester Vedsted Sogn omfatter med et folketal på omkring 1200 mennesker, byerne Vester Vedsted, Sønder Farup og Egebæk. Den hvidkalkede kirke er bygget af tegl og fundamentet er af granit. Den ældste del skibet er bygget i tiden mellem 1175-1200 og koret i 1250. Tårnet blev bygget i forbindelse med en større ombygning i 1500-tallet. Spiret med de fire spidsgavle blev genopført efter et lynnedslag i 1845. Vester Vedsted Kirke kan føres tilbage til ca. 1175, hvor den grundlægges på klitten i Vester Vedsted. Oprindelig er der tale om en tufstenskirke. På kirkens nordside er tufstensmuren bevaret fra sokkel til vinduer. I den katolske tid var kirken viet til Skt. Andreas. Der er ingen oprindelige kalkmalerier, men i koret er der kalkmalerier fra 1916. Altertavlen og billedet af den sidste nadver er fra begyndelsen af det 18. århundrede. For oven prydes tavlen af to renæssancefigurer af Peter og Paulus. Figurerne i nicherne på hver side af alterbilledet forestiller Faderen med verdenskuglen i sin hånd og Kristus som den gode hyrde. Tavlens bund prydes af syv små reliefbilleder af gammeltestamentlige profeter og konger. Prædikestolen er fra 1625 og fremstår med reliefferne: Bebudelsen, hyrdernes tilbedelse, omskærelsen og Jesu dåb i Jordan.
Sådan kommer du til Vester Vedsted Kirke med offentlig transport – Om stedet

Nærmeste stationer til Vester Vedsted Kirke i Esbjerg

Lettere at komme til Vester Vedsted Kirke med appen!