Vej til Virum Gymnasium i Virum med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Virum Gymnasium?

De nærmeste stationer til Virum Gymnasium er:

  • Fuglsangvej (Virumvej) er 185 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Virumvej (Grønnevej) er 557 meter derfra, 8 minutters gang.
  • Ahornvej (Kongevejen) er 616 meter derfra, 9 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Virum Gymnasium?

Disse Bus linjer standser nær Virum Gymnasium: 184, 191.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Virum Gymnasium?

Disse Jernbane linjer standser nær Virum Gymnasium: E.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Virum Gymnasium i Virum

Søger du vejvisning til Virum Gymnasium i Virum, Danmark? Din tur er lige blevet meget hurtigere!

Download Moovit Appen for at finde den mest effektive vejvisning og se de seneste Bus eller Jernbane køreplaner til Virum Gymnasium. Find opdaterede tider for alle de tilgængelige ruter med trin-for-trin vejvisning i realtid fra Virum Gymnasium.

Moovit Appen viser dig også de nærmeste stoppesteder og stationer på dit bestemmelsessted. Vælg mellem en liste af stoppesteder tættest på Virum Gymnasium: Fuglsangvej (Virumvej); Virumvej (Grønnevej); Ahornvej (Kongevejen).

Vælg Bus eller Jernbane muligheder, du kan tage for at komme til Virum Gymnasium. Her er en liste over nogle få linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Bus: 184, 191; Jernbane: E.

Er du ved at planlægge din retur fra Virum Gymnasium, men du kender ikke adressen? Du kan vælge dit bestemmelsessted på vores online kort og Moovit vil finde de bedste tilgængelige ruter, der vil bringe dig dertil, hvor du vil hen!

Moovit hjælper dig med at finde den hurtigste rute og mest praktiske afgangstid. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit har alle de oplysninger om offentlig transport, du har brug for. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Virum Gymnasium, Virum
Virum Gymnasium, Virum Virum Gymnasium eller VG er et alment gymnasium, der blev grundlagt i 1957 under navnet Virum Statsskole, beliggende i Virum i Lyngby-Taarbæk Kommune. Det er tegnet af den danske arkitekt Thomas Havning. Virum Basketball Klub blev grundlagt som Virum Statsskoles Basketball Klub samme år, som gymnasiet åbnede. I 2007 blev gymnasiet selvejende.Den danske forfatter Ole Hyltoft har været ansat på Virum Gymnasium.
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Virum Gymnasium med appen!