Fortsæt til primært indhold

Vej til Ydby i Thisted med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Ydby?

  De nærmeste stationer til Ydby er:

  • Ydby (Thisted Kommune) er 358 meter derfra, 5 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Ydby?

  Disse Bus linjer standser nær Ydby: 319.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Ydby?

  Disse Jernbane linjer standser nær Ydby: RA.

  Flere detaljer
Ydby kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Ydby i Thisted

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ydby i Thisted, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ydby på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ydby i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Ydby? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Ydby (Thisted Kommune).

Du kan tage til Ydby med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 319 Jernbane: RA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ydby fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ydby, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Thisted, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ydby, Thisted
Ydby, Thisted Ydby er en landsby i det sydlige Thy med 273 indbyggere (2020), beliggende i Ydby Sogn 35 kilometer syd for Thisted og 31 kilometer nord for Struer. Nærmeste by er Hurup 6 kilometer mod nord. Landsbyen ligger i Region Nordjylland og hører til Thisted Kommune. Ydby er stationsby på Thybanen og i byen ligger bl.a. Ydby Station og Ydby Kirke. Nær Ydby ligger Ydby Hede, hvor der er en samling af bronzealder-gravhøje.
Sådan kommer du til Ydby med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Ydby med appen!