Vej til Zealand Pharma i Glostrup med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Zealand Pharma?

De nærmeste stationer til Zealand Pharma er:

  • Smedeland (Naverland) er 474 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Smedeland (Fabriksparken) er 524 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Fabriksparken (Nordre Ringvej) er 966 meter derfra, 13 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Zealand Pharma?

Disse Bus linjer standser nær Zealand Pharma: 149, 300S, 500S.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Zealand Pharma?

Disse Jernbane linjer standser nær Zealand Pharma: B.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Zealand Pharma i Glostrup

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Zealand Pharma i Glostrup, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Zealand Pharma på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Zealand Pharma i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Zealand Pharma? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Smedeland (Naverland); Smedeland (Fabriksparken); Fabriksparken (Nordre Ringvej).

Du kan tage til Zealand Pharma med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 149, 300S, 500S; Jernbane: B.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Zealand Pharma fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Zealand Pharma, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Glostrup, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Zealand Pharma, Glostrup
Zealand Pharma, Glostrup Zealand Pharma A/S er en dansk bioteknologisk forskningsvirksomhed, som designer og udvikler peptidbaseret medicin, hovedsageligt inden for metaboliske sygdomme som for eksempel diabetes og fedme. Virksomheden har hovedsæde i Glostrup og er en del af det dansk-svenske medicinalnetværk Medicon Valley.
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Zealand Pharma med appen!