Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Λεωφορείο - ΑΕΡ-ΡΑΦ

ΑΕΡ-ΡΑΦ Γραμμή

Αεροδρόμιο - Ραφήνα

ΚΤΕΛ Αττικής

Πρόγραμμα και στάσεις διαδρομής ΚΤΕΛ Αττικής ΑΕΡ-ΡΑΦ λεωφορείο (Ενημερώθηκε)

Η γραμμή ΑΕΡ-ΡΑΦ λεωφορείο (Αεροδρόμιο - Ραφήνα) έχει 2 στάσεις αναχωρεί από Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών - Athens International Airport και τερματίζει στο σταθμό Λιμάνι Ραφήνας - Port Of Rafinas.

Επιλέξτε ΑΕΡ-ΡΑΦ λεωφορείο στάσεις παρακάτω για να βρείτε ενημερωμένα δρομολόγια πραγματικού χρόνου και να δείτε τη διαδρομή τους στο χάρτη

Κατεύθυνση: Αεροδρόμιο - Ραφήνα (2 στάσεις)

  • Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών - Athens International Airport

  • Λιμάνι Ραφήνας - Port Of Rafinas

ΑΕΡ-ΡΑΦ FAQ

  • Τί ώρα ξεκινάει λειτουργία η γραμμή ΑΕΡ-ΡΑΦ λεωφορείο;

    ΑΕΡ-ΡΑΦ ξεκινάει λειτουργία στις 04:35 on Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο.

  • Τί ώρα σταματάει να λειτουργεί η γραμμή ΑΕΡ-ΡΑΦ λεωφορείο;

    ΑΕΡ-ΡΑΦ σταματάει λειτουργία στις 22:20 τη Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο.

  • Τί ώρα φτάνει η γραμμή ΑΕΡ-ΡΑΦ λεωφορείο;

    Πότε έρχεται η γραμμή Αεροδρόμιο - Ραφήνα Λεωφορείο; Δείτε Ώρες Άφιξης Ζωντανά για ώρες άφιξης ζωντανά και για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα για τη γραμμή Αεροδρόμιο - Ραφήνα Λεωφορείο που βρίσκεται πιο κοντά στην τοποθεσία σας.

  • Η γραμμή ΑΕΡ-ΡΑΦ του ΚΤΕΛ Αττικής λεωφορείο εκτελείται στις Πρωτομαγιά, Ορθόδοξη Μεγάλη Παρασκευή και Ορθόδοξη Δευτέρα του Πάσχα;

    Οι ώρες λειτουργίας του ΑΕΡ-ΡΑΦ λεωφορείο τα Πρωτομαγιά, Ορθόδοξη Μεγάλη Παρασκευή και Ορθόδοξη Δευτέρα του Πάσχα ενδέχεται να αλλάξουν. Ελέγξτε την εφαρμογή Moovit για περισσότερες λεπτομέρειες

  • Υπάρχει ΑΕΡ-ΡΑΦ λεωφορείο στάση κοντά μου;

    Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον πλησιέστερο ΑΕΡ-ΡΑΦ λεωφορείο στάση.

Χάρτης διαδρομής ΚΤΕΛ Αττικής ΑΕΡ-ΡΑΦ λεωφορείο - Αεροδρόμιο - Ραφήνα

Χάρτης Γραμμής ΑΕΡ-ΡΑΦ λεωφορείο

Δρομολόγια γραμμής ΑΕΡ-ΡΑΦ λεωφορείο

ΑΕΡ-ΡΑΦ λεωφορείο διαδρομή λειτουργεί κάθε μέρα. Κανονικές ώρες λειτουργίας: 04:35 - 22:20

ΗμέραΏρες ΛειτουργίαςΣυχνότητα (min)
Δευ04:35 - 22:2050 - 105
Τρι04:35 - 22:2050 - 105
Τετ04:35 - 22:2050 - 105
Πεμ04:35 - 22:2050 - 105
Παρ04:35 - 22:2050 - 105
Σαβ04:35 - 22:2070 - 110
Κυρ04:35 - 22:2070 - 110

ΚΤΕΛ Αττικής λεωφορείο Ειδοποιήσεις Υπηρεσίας

Δείτε όλες τις ενημερώσεις για τη διεύθυνση ΑΕΡ-ΡΑΦ (από το Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών - Athens International Airport), συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών κατάστασης σε πραγματικό χρόνο, των καθυστερήσεων λεωφορείο, των αλλαγών διαδρομών, των αλλαγών στις τοποθεσίες των στάσεων και οποιωνδήποτε άλλων αλλαγών υπηρεσίας. Αποκτήστε μια προβολή χάρτη σε πραγματικό χρόνο του ΑΕΡ-ΡΑΦ (Αεροδρόμιο - Ραφήνα) και παρακολουθήστε το λεωφορείο καθώς κινείται στον χάρτη. Κατεβάστε την εφαρμογή για όλες τις πληροφορίες ΚΤΕΛ Αττικής τώρα.

ΑΕΡ-ΡΑΦ γραμμή λεωφορείο ναύλος

Οι τιμές ΚΤΕΛ Αττικής ΑΕΡ-ΡΑΦ (Αεροδρόμιο - Ραφήνα) ενδέχεται να αλλάξουν βάσει πολλών παραγόντων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος των εισιτηρίων ΚΤΕΛ Αττικής, ελέγξτε την εφαρμογή Moovit ή τον επίσημο ιστότοπο του ΚΤΕΛ Αττικής.

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Αθήνα.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

ΑΕΡ-ΡΑΦ (ΚΤΕΛ Αττικής)

Η πρώτη στάση της διαδρομής της γραμμής ΑΕΡ-ΡΑΦ λεωφορείο είναι Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών - Athens International Airport και η τελευταία στάση είναι Λιμάνι Ραφήνας - Port Of Rafinas. ΑΕΡ-ΡΑΦ (Αεροδρόμιο - Ραφήνα) λειτουργεί κατά τη διάρκεια κάθε μέρα.

Πρόσθετες πληροφορίες: Η γραμμή ΑΕΡ-ΡΑΦ έχει 2 στάσεις και η συνολική διάρκεια ταξιδιού για αυτή τη διαδρομή είναι περίπου 30 λεπτά.

Εν κινήσει? Δείτε γιατί πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή δημόσιας συγκοινωνίας. Το Moovit σας προσφέρει προτεινόμενες διαδρομές για τον οργανισμό ΚΤΕΛ Αττικής, πραγματικό χρόνο, οδηγίες ζωντανά, χάρτες διαδρομών γραμμής στη πόλη Αθήνα και σας βοηθάει να βρείτε τη πλησιέστερη γραμμή ΑΕΡ-ΡΑΦ λεωφορείο στάσεις κοντά σας. Δεν είναι διαθέσιμο το ίντερνετ; Κατεβάστε ένα χάρτη PDF και δρομολόγια λεωφορείο για τη γραμμή ΑΕΡ-ΡΑΦ λεωφορείο για το ταξίδι σας.

Γραμμή ΑΕΡ-ΡΑΦ Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο Λεωφορείο

Παρακολουθήστε τη γραμμή ΑΕΡ-ΡΑΦ (Αεροδρόμιο - Ραφήνα) σε έναν ζωντανό χάρτη σε πραγματικό χρόνο και ακολουθήστε την τοποθεσία της καθώς μετακινείται μεταξύ των σταθμών. Χρησιμοποιήστε το Moovit ως γραμμή παρακολούθησης ΑΕΡ-ΡΑΦ λεωφορείο ή ζωντανή εφαρμογή παρακολούθησης ΚΤΕΛ Αττικής λεωφορείο και μην χάσετε ποτέ το λεωφορείο σας.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή ως προγραμματιστή ταξιδιού για ΚΤΕΛ Αττικής ή ως προγραμματιστή ταξιδιού για Μετρό, Τραμ, Προαστιακός, Λεωφορείο, Τρόλεϊ ή Τελεφερίκ για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας γύρω από την Αθήνα. Ο προγραμματιστής ταξιδιού εμφανίζει ενημερωμένα δεδομένα για ΚΤΕΛ Αττικής και οποιαδήποτε λεωφορείο, συμπεριλαμβανομένης της γραμμής ΑΕΡ-ΡΑΦ, στην Αθήνα

ΑΕΡ-ΡΑΦ - Εναλλακτικές οδηγίες

Ακολουθήστε την LIVE τοποθεσία της γραμμής
ffb800ΑΕΡ-ΡΑΦ