Liigu peamise sisu juurde

Kuidas saada linnas Emmaste asukohta ะกั‹ั€ัƒ: Bus?

Suunajuhised asukohta ะกั‹ั€ัƒ, Emmaste, kasutades รผhistransporti

Jรคrgnevad transpordiliinid on marsruutidega, mis mรถรถduvad ะกั‹ั€ัƒ lรคhedusest

    BusBus:ย 644,ย 704,ย 6411,ย 6415,ย 6471.

Kuidas saada Bus abil sihtpunkti ะกั‹ั€ัƒ?

Vajuta Bus marsruudile, et nรคha samm-sammult suunajuhiseid, kaarte, liini saabumisaegu ja uuendatud sรตiduplaane.

Bus peatust ะกั‹ั€ัƒ lรคheduses Emmaste linnas

  • Sรตru, 3 min kรตndimist,

Bus liinid peatusesse ะกั‹ั€ัƒ linnas Emmaste

  • 6411, (ร•ngu) - Nurste -(Tohvri)- Emmaste - Kรคina - Kรคrdla,
  • 6415, (ร•ngu) - Nurste - (Sรตru) - Emmaste - Kรคina - Kรคrdla,
  • 6471, Kรคrdla- Kรคina- Emmaste- Sรตru- Tohvri-Emmaste-Nurste- (ร•ngu),
  • 6591, ร•ngu - Nurste - Tohvri - Emmaste - Kรคina - Kรคrdla,
Kรผsimused & vastused
  • Millised on lรคhimad peatused sihtpunkti ะกั‹ั€ัƒ jรตudmiseks?

    Lรคhimad peatused sihtpunkti ะกั‹ั€ัƒ jรตudmiseks on:

    • Sรตru on 220 meetrit, 3 min jalutuskรคigu kaugusel.
  • Millised Bus liinid peatuvad ะกั‹ั€ัƒ juures?

    Need Bus liinid peatuvad ะกั‹ั€ัƒ juures: 644, 704.

  • Mis on lรคhim Bus peatus asukohta ะกั‹ั€ัƒ linnas Emmaste?

    Lรคhim Bus peatus ะกั‹ั€ัƒ Emmaste on Sรตru. 3 min jalutuskรคigu kaugusel.

Vaata ะกั‹ั€ัƒ, Emmaste, kaardil

รœhistransport sihtkohta ะกั‹ั€ัƒ linnas Emmaste

Tahad teada, kuidas saada linnas Emmaste, Eesti sihtpunkti ะกั‹ั€ัƒ? Moovit aitab sul leida parimat viisi, kuidas saada sihtpunkti ะกั‹ั€ัƒ pakkudes sulle lรคhimast รผhistranspordi peatusest samm-sammult suunajuhiseid.

Moovit pakub tasuta kaarte ja live suunajuhiseid, et aidata sul linnas ringi liikuda. Vaata sรตiduplaane, marsruute ja saa teada, kui kaua kulub sihtpunkti ะกั‹ั€ัƒ jรตudmiseks.

Otsid sihtpunktile ะกั‹ั€ัƒ lรคhimat peatust? Vaata nimekirja peatustest, mis on su sihtpunktile kรตige lรคhemal: Sรตru.

Bus:ย 644,ย 704,ย 6411,ย 6415,ย 6471,ย 6591.

Tahad nรคha, kas sa jรตuaksid mรตnda teist marsruuti kasutades varem kohale? Moovit aitab sul leida teisi marsruute ja aegu. Saa Mooviti รคpi vรตi veebilehe abil suunajuhiseid asukohta vรตi asukohast ะกั‹ั€ัƒ.

Muudame sihtpunkti ะกั‹ั€ัƒ sรตitmise lihtsaks ning seetรตttu on meil รผle 1.5 miljoni kasutaja, sealhulgas kasutajad linnast Emmaste, kes peavad Moovitit parimaks รผhistranspordi รคpiks. Sul ei ole vaja laadida alla eraldi bussi รคppi vรตi rongi รคppi. Moovit on sinu kรตik รผhes รผhistranspordi รคpp, mis aitab sul leida parimat bussi aega vรตi rongi aega.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Asukoht: Emmaste, Eesti

ะกั‹ั€ัƒ, Emmaste

Liigu linnas Emmaste รผhistranspordiga!

Linnas Emmaste reisimine pole kunagi nii lihtne olnud. Vaata mistahes vaatamisvรครคrsuse, tรคnava vรตi suure รผhistranspordi peatuse poole sรตites samm-sammult suunajuhiseid. Vaata busside ja rongide sรตiduplaane, saabumisaegu, teenuse teavitusi ja รผksikasjalikke marsruute kaardil, et sa teaksid tรคpselt, kuidas linnas Emmaste รผkskรตik kuhu minna.

Kasuta linnas Emmaste รผkskรตik millisesse sihtpunkti jรตudmiseks Mooviti live suunajuhiseid koos maha tulemise teavitustega, et sa teaksid tรคpselt kuhu ja kui kui kaugele kรตndida, kui kaua oma liini oodata ja kui palju peatusi veel alles on. Moovit annab sulle teada, kui sa maha tulema pead โ€“ enam ei pea pidevalt kontrollima ega su peatus jรคrgmine pole.

Soovid teada, kuidas kasutada รผhistransporti Emmaste vรตi kuidas maksta รผhistranspordi eest Emmaste? Moovit รผhistranspordi rakendus aitab teil hรตlpsasti ja minimaalsete kuludega รผhistranspordiga navigeerida. See sisaldab รผhistranspordi tasusid, piletihindu ja kulusid. Otsid Emmaste รผhistranspordi kaarti? Mooviti รผhistranspordi rakendus nรคitab kรตiki รผhistranspordi kaarte linnas Emmaste koos kรตigi Bus liinide ja peatustega interaktiivsel kaardil.

Emmaste omab 1 transpordi tรผรผpi, sealhulgas: Bus, mida juhivad mitmed firmad, sealhulgas Tallinna Linnatranspordi AS-Tram, Tallinna Linnatranspordi AS-Cable, ELRON, Tallinna Linnatranspordi AS-Bus, SEBE Aktsiaselts, Hansabuss AS, Atko Bussiliinid AS, GoBus AS, Mulgi Reisid AS, MK Reis-X Osaรผhing, AS Lux Express Estonia, MK Autobuss Aktsiaselts, ARILIX Oรœ, Estonian Lines Oรœ ja Sirel Reisid Oรœ

รœhistranspordi liinid, millel on kรตige lรคhedamal asuvad peatused punktile ะกั‹ั€ัƒ linnas Emmaste

Bus liinid, millel on kรตige lรคhedamal asuvad peatused punktile ะกั‹ั€ัƒ linnas Emmaste