Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Jukola paikassa Hämeenlinna kulkuvälineellä bussi?

Näytä Jukola, Hämeenlinna, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Jukola Hämeenlinna joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Jukola ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Jukola joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat lähellä kohdetta Jukola, Hämeenlinna

 • Jukola I,5 min kävely,
 • Jukola L,5 min kävely,
 • Rapamäki L,6 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Jukola, Hämeenlinna

 • 1,1 Loimalahti - Kukostensyrjä,
 • 7,7 Palvelulinja Seiska,
 • 14,14 Vuorentaka-Tiiriö-Sampo-Rautatieas.,
 • 1S,1S Loimalahti- Kukostensyrjä-Siiri,
 • 3S,3S Loimalahti-Hirsimäki-Sairaala-Keskusta- Ruununmylly-Siiri,
 • 14T,14T Tiiriö-Vuorentaka-Sampo-Rautatieasema,
 • 1,1 Kukostensyrjä - Loimalahti,
 • 14,14 Rautatieasema-Sampo-Vuorentaka,
 • 3K,3K Siiri-Kukostensyrjä-sairaala-Hirsimäki-Loimalahti,
 • 3S,Loimalahti,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Jukola?

  Lähimmät asemat kohteeseen Jukola ovat:

  • Jukola I on 308 metriä päässä, 5 min kävelymatka.
  • Jukola L on 370 metriä päässä, 5 min kävelymatka.
  • Rapamäki L on 401 metriä päässä, 6 min kävelymatka.
 • Mitkä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Jukola?

  Nämä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Jukola: 1, 13, 14, 3S.

 • Mikä on lähin bussi pysäkki kohteeseen Jukola kaupungissa Hämeenlinna?

  Lähimmät bussi pysäkkiä kohteeseen Jukola kaupungissa Hämeenlinna ovat Jukola I and Jukola L. Lähin on 5 min kävelymatkan päässä.

Näytä Jukola, Hämeenlinna, kartalla

Joukkoliikenne kohteeseen Jukola, Hämeenlinna

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Jukola kaupungissa Hämeenlinna, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Jukola vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Jukola.

Etsitkö kohteen Jukola lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Jukola I; Jukola L; Rapamäki L.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Jukola helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Jukola matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Hämeenlinna, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Jukola Osoite: Jukola, 13500 Hämeenlinna, Suomi katu kaupungissa Hämeenlinna

Jukola, Hämeenlinna

Kierrä paikkaa Hämeenlinna julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Hämeenlinna ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Hämeenlinna.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Hämeenlinna , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Hämeenlinna tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Hämeenlinna? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Hämeenlinna julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Hämeenlinna sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Hämeenlinna on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Jukola, Hämeenlinna

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Jukola, Hämeenlinna

Helpompi päästä kohteeseen Jukola