Kuinka päästä kohteeseen Kirkkonummen Asema paikassa Kirkkonummi kulkuvälineellä Bussi tai Juna

Aloita
Lopeta
Hae

Reittiohjeet määränpäähän Kirkkonummen Asema Kirkkonummi joukkoliikenteellä

Klikkaa reittiä nähdäksesi päivitetyt aikataulut, saapuvat linjat ja yksityiskohtaiset reittiohjeet kartalla.

Klikkaa reittiä nähdäksesi päivitetyt aikataulut

Miten päästä kohteeseen Kirkkonummen Asema joukkovälineellä Bussi

Klikkaa Bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Paikasta Lippulaiva, Espoo 56 min
Bussi - 146
146
Kävele
Bussi - 173
173
Paikasta Kaupunginkallio 97 min
Bussi - 531
531
Bussi - 171
171
Paikasta Kivenlahti, Espoo 62 min
Bussi - 124
124
Bussi - 171
171
Paikasta Kaitaan Koulu Ja Lukio, Espoo 89 min
Kävele
Bussi - 143
143
Bussi - 171
171
Paikasta Latokaski / Ladusved 75 min
Bussi - 531K
531K
Bussi - 171
171

Miten päästä kohteeseen Kirkkonummen Asema joukkovälineellä Juna

Klikkaa Juna -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Paikasta Kaupunginkallio 34 min
Kävele
Juna - L
L
Paikasta Kivenlahti, Espoo 79 min
Kävele
Juna - U
U
Paikasta Latokaski / Ladusved 70 min
Kävele
Juna - U
U

Kysymyksiä & Vastauksia

Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Kirkkonummen Asema?

  • Lähimmät asemat kohteeseen Kirkkonummen Asema ovat:
    • Kirkkonummi on 109 metriä päässä, 2 min kävelymatka
    • Munkinkuja on 180 metriä päässä, 3 min kävelymatka
    • Kirkkonummenportti on 555 metriä päässä, 8 min kävelymatka
    • Munkinmäentie on 589 metriä päässä, 9 min kävelymatka

Mitkä Juna linjan pysäkit lähellä kohdetta Kirkkonummen Asema?

Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Kirkkonummen Asema?

Hae reittiohjeet nykyisestä sijainnistasi
Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 2600 kaupunkia 85+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

Katso kaikki reitit, jotka pysähtyvät pysäkillä Kirkkonummen Asema kaupungissa Kirkkonummi, Suomi.

Etkö etsi pysäkkiä Kirkkonummen Asema? Haluatko etsiä lähimmät Bussi tai Juna -asemat? Valitse toinen asema tai pysäkki karttanäkymästämme etsiäksesi lähimpänä olevia bussi- tai juna-asemia tai kaupungin Kirkkonummi muita asemia.

Haluatko tietää, mitkä asemat ovat lähimpänä juuri nyt? Etsi lähelläsi olevat Bussi tai Juna -asemat lataamalla Moovit-sovellus. Sovelluksen avulla voit myös löytää lähimmät bussipysäkit tai juna-asemat tai etsiä vaihtoehtoisia reittejä ja aikatauluja pysäkille Kirkkonummen Asema.

Etsitkö tiettyä kohteesi lähellä olevaa asemaa? Etsi vaihtoehtoinen pysäkki tai pysäkin Kirkkonummen Asema lähellä oleva vaihtoehtoinen pysäkki Moovitin avulla. Valitse tältä listalta vaihtoehtoinen asema pysäkille Kirkkonummen Asema. Kirkkonummi; Munkinkuja; Kirkkonummenportti; Munkinmäentie.

Etsi kohteeseesi muita vaihtoehtoja, kuten Bussi tai Juna -reittejä. Seuraavat reitit kulkevat myös pysäkin Kirkkonummen Asema läheltä - Juna: L, U; Bussi: 171, 173.

Pysäkille Kirkkonummen Asema matkustaminen on nyt paljon helpompaa Moovitin ansiosta. Sinulla ei tarvitse olla erillistä bussisovellusta tarkistaaksesi bussi-aikataulut tai juna-sovellusta ehtiäksesi junaan ajoissa: Moovitilla on kaikki joukkoliikennetiedot yhdessä helppokäyttöisessä ja ilmaisessa sovelluksessa. Tämän vuoksi Google Play Store ja Apple App Store valitsivat Moovitin yhdeksi parhaimmista joukkoliikennesovelluksista. Myös yli 250 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Kirkkonummi, luottavat Moovitiin joukkoliikennetarpeissaan!

Kirkkonummen Asema, Kirkkonummi
Kirkkonummen Asema, Kirkkonummi Kirkkonummen rautatieasema (lyh. Kkn, ruots. Kyrkslätts järnvägsstation) on lähi- ja kaukojunien rautatieasema rantaradalla Kirkkonummella, Siuntion ja Tolsan asemien välissä. Kirkkonummi on X-, U- ja L-lähijunien pääteasema, jossa myös Y-junat pysähtyvät. Asemalla pysähtyvät Helsinki – Turku/Turku satama kaukojunista IC 941, IC 943, IC 966, IC 986, IC 972 ja IC 974. Kirkkonummen rautatieasemalta lähtee kolme linja-autovuoroa Karjaalle päivässä arkisin klo 7.30, 13.30 ja 17.30, josta on yhteys Turkuun. Välittömästi Kirkkonummen ratapihan jälkeen rantarata jatkuu Turun suuntaan yksiraiteisena, Helsingin suuntaan kaksiraiteisena. Asema kuuluu Uudenmaan liiton inventoimiin kulttuuriympäristöihin. Asemarakennuksen suunnitteli arkkitehti Bruno Granholm samoin piirustuksin kuin Kauklahden rautatieasema Espoossa. Se on rakennettu 1901–1903 ja sen lähellä on lisäksi tavaramakasiini, huoltorakennuksia ja työntekijän asunto. Aseman vieressä oli toinenkin työntekijän asunto, mutta se purettiin vuonna 2009 koska sen tilalle rakennettiin uusi tie sekä linja-autoasema. Kirkkonummen rautatieasema jäi vuonna 1944 Moskovan välirauhansopimuksen nojalla Porkkalan vuokra-alueelle. Viimeinen suomalainen juna lähti asemalta 28. syyskuuta 1944 ja asema suljettiin suomalaiselta junaliikenteeltä virallisesti 3. lokakuuta samana vuonna. Neuvostoliiton miehitysaikana Kirkkonummi oli vuokra-alueen keskeinen liikennepaikka, ja tavara- ja sotilasliikenne Kirkkonummelta Pasilan kautta Leningradiin alkoi 4. marraskuuta 1944. Porkkalan palautuksen jälkeen Kirkkonummen rautatieasema avattiin suomalaisena liikennepaikkana jälleen toukokuun alussa 1956. Vuonna 1969 Kirkkonummesta tuli ensimmäisen sähköistetyn rataosan ja samalla rantaradan lähijunien pääteasema. Neuvostoliittolaisten miehitysaikana rakentamassa veturitallissa toimi veturikorjaamo 1980-luvun puoliväliin saakka; rakennus on sittemmin purettu. Asemalle rakennettiin alikulkutunneli vuonna 1988 ja samassa yhteydessä tavaramakasiini siirrettiin asemarakennuksen itäpuolelta sen länsipuolelle. Tavaraliikenne Kirkkonummen asemalla lopetettiin vuonna 2002, mutta matkustaja-asemana Kirkkonummi on edelleen tärkeä.Aseman lipunmyynti lakkautettiin 2. elokuuta 2014, mutta asemalla on lippuautomaatti.
Kuinka päästä määränpäähän Kirkkonummen Asema käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta

Lähimmät asemat koheeseen Kirkkonummen Asema kaupungissa Kirkkonummi

Moovit - Paikallinen joukkoliikennesovelluksesi Androidille ja iOS:lle
Moovit Reaaliaikaiset saapumiset, aikataulut, kartat ja paljon muuta