Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Mierolan Silta paikassa Hattula kulkuvälineellä bussi?

Näytä Mierolan Silta, Hattula, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Mierolan Silta Hattula joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Mierolan Silta ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Mierolan Silta joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat lähellä kohdetta Mierolan Silta, Hattula

 • Mierolanpelto I,9 min kävely,
 • Mierolanpelto L,9 min kävely,
 • Hattula Kt 57 E,12 min kävely,
 • Hattula Kt 57 P,12 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Mierolan Silta, Hattula

 • 5,Turenki Linja-Autoasema,
 • 620,Hämeenlinna Linja-Autoasema Tulolaituri,
 • 620,Petäys,
 • 5,Parolannummi P,
 • 602,Hämeenlinna Linja-Autoasema Tulolaituri,
 • 602,Hauho Linja-Autoasema,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Mierolan Silta?

  Lähimmät asemat kohteeseen Mierolan Silta ovat:

  • Mierolanpelto I on 650 metriä päässä, 9 min kävelymatka.
  • Mierolanpelto L on 668 metriä päässä, 9 min kävelymatka.
  • Hattula Kt 57 E on 894 metriä päässä, 12 min kävelymatka.
  • Hattula Kt 57 P on 943 metriä päässä, 12 min kävelymatka.
 • Mikä linja bussi pysähtyy lähellä kohdetta Mierolan Silta?

  5

 • Mikä on lähin bussi pysäkki kohteeseen Mierolan Silta kaupungissa Hattula?

  Lähimmät bussi pysäkkiä kohteeseen Mierolan Silta kaupungissa Hattula ovat Mierolanpelto I and Mierolanpelto L. Lähin on 9 min kävelymatkan päässä.

Näytä Mierolan Silta, Hattula, kartalla

Joukkoliikenne kohteeseen Mierolan Silta, Hattula

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Mierolan Silta kaupungissa Hattula, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Mierolan Silta vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Mierolan Silta.

Etsitkö kohteen Mierolan Silta lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Mierolanpelto I; Mierolanpelto L; Hattula Kt 57 E; Hattula Kt 57 P.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Mierolan Silta helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Mierolan Silta matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Hattula, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Mierolan Silta Osoite: Ventolantie katu kaupungissa Hattula

Mierolan Silta, Hattula

Kierrä paikkaa Hattula julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Hattula ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Hattula.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Hattula , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Hattula tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Hattula? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Hattula julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Hattula sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Hattula on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Mierolan Silta, Hattula

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Mierolan Silta, Hattula

Helpompi päästä kohteeseen Mierolan Silta