Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Hattulan hautausmaa kulkuvälineellä bussi?

Näytä Hattulan hautausmaa kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Hattulan hautausmaa joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Hattulan hautausmaa ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Hattulan hautausmaa joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat, jotka ovat lähellä kohdetta Hattulan hautausmaa

 • Rahkoila Kt 57 E,8 min kävely,
 • Uusi Kirkko Kt 57 P,9 min kävely,
 • Teollisuustie L,15 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Hattulan hautausmaa

 • 602,602 Hauho - Alvettula - Tiiriö - Hämeenlinna,
 • 620,620 Tyrväntö - Parola - Hämeenlinna,
 • 620,620 Hämeenlinna - Parola - Tyrväntö,
 • 602,Hauho Linja-Autoasema,
 • 5,Parolannummi P,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Hattulan hautausmaa?

  Lähimmät asemat kohteeseen Hattulan hautausmaa ovat:

  • Rahkoila Kt 57 E on 622 metriä päässä, 8 min kävelymatka.
  • Uusi Kirkko Kt 57 P on 648 metriä päässä, 9 min kävelymatka.
  • Teollisuustie L on 1102 metriä päässä, 15 min kävelymatka.
 • Mikä linja bussi pysähtyy lähellä kohdetta Hattulan hautausmaa?

  5

 • Mikä on lähin bussi pysäkki kohteeseen Hattulan hautausmaa?

  Lähin bussi pysäkki kohteeseen Hattulan hautausmaa on Rahkoila Kt 57 E. Se on 8 min kävelymatkan päässä.

Näytä Hattulan hautausmaa kartalla

Joukkoliikenne kohteeseen Hattulan hautausmaa

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Hattulan hautausmaa, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Hattulan hautausmaa vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Hattulan hautausmaa.

Etsitkö kohteen Hattulan hautausmaa lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Rahkoila Kt 57 E; Uusi Kirkko Kt 57 P; Teollisuustie L.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Hattulan hautausmaa helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Hattulan hautausmaa matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Hattula, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Hattulan hautausmaa Osoite: Kirkkotie 29, 13880 Hämeenlinna katu kaupungissa Hattula

Hattulan hautausmaa

Kierrä paikkaa Hattula julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Hattula ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Hattula.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Hattula , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Hattula tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Hattula? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Hattula julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Hattula sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Hattula on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Hattulan hautausmaa

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Hattulan hautausmaa

Helpompi päästä kohteeseen Hattulan hautausmaa