Kuinka päästä kohteeseen NOKU paikassa Tallinn kulkuvälineellä Bussi?

Aloita
Lopeta
Hae

Kysymyksiä & Vastauksia

Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen NOKU?

Lähimmät asemat kohteeseen NOKU ovat:

  • Balti Jaam 4 on 548 metriä päässä, 8 min kävelymatka.
  • Balti Jaam 5 on 566 metriä päässä, 8 min kävelymatka.
  • Balti Jaam on 579 metriä päässä, 8 min kävelymatka.
  • Balti Jaam 6 on 615 metriä päässä, 9 min kävelymatka.

Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta NOKU?

Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta NOKU: 108, 11, 114, 129, ELR52, ELR53.

Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 3000 kaupunkia 92+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

Joukkoliikenne kohteeseen NOKU, Tallinn

Mietitkö, miten pääset kohteeseen NOKU kaupungissa Tallinn, Viro? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen NOKU vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen NOKU.

Etsitkö kohteen NOKU lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Balti Jaam 4; Balti Jaam 5; Balti Jaam; Balti Jaam 6.

Voit päästä kohteeseen NOKU liikennevälineillä: Bussi. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 108, 11, 114, 129, ELR52, ELR53

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen NOKU helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen NOKU matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 460 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Tallinn, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

NOKU, Tallinn
Matkusta määränpäähän NOKU helpommin sovelluksen avulla!