Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Puuhamaa paikassa Janakkala kulkuvälineellä bussi?

Näytä Puuhamaa, Janakkala, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Puuhamaa Janakkala joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Puuhamaa ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Puuhamaa joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat lähellä kohdetta Puuhamaa, Janakkala

 • Puuhamaa I,5 min kävely,
 • Puuhamaa L,5 min kävely,
 • Tervajoentie I,8 min kävely,
 • Tervakosken Koulu,25 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Puuhamaa, Janakkala

 • 361,Tervakoski Linja-Autoasema,
 • 244,Kirkkoportintie Th I,
 • 271,Punkka E,
 • 151,151 Tervakoski-Leppäkoski-Kiipula-Turenki,
 • 240,240 Hml-Rastikangas-Turenki-Kiipula-Tervakoski las,
 • 355,355 Tervakosken koulu-las-Punkka-Riihimäki,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Puuhamaa?

  Lähimmät asemat kohteeseen Puuhamaa ovat:

  • Puuhamaa I on 321 metriä päässä, 5 min kävelymatka.
  • Puuhamaa L on 321 metriä päässä, 5 min kävelymatka.
  • Tervajoentie I on 620 metriä päässä, 8 min kävelymatka.
  • Tervakosken Koulu on 1921 metriä päässä, 25 min kävelymatka.
 • Mikä linja bussi pysähtyy lähellä kohdetta Puuhamaa?

  271

 • Mikä on lähin bussi pysäkki kohteeseen Puuhamaa kaupungissa Janakkala?

  Lähimmät bussi pysäkkiä kohteeseen Puuhamaa kaupungissa Janakkala ovat Puuhamaa I and Puuhamaa L. Lähin on 5 min kävelymatkan päässä.

Näytä Puuhamaa, Janakkala, kartalla

Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Janakkala.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa

Joukkoliikenne kohteeseen Puuhamaa, Janakkala

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Puuhamaa kaupungissa Janakkala, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Puuhamaa vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Puuhamaa.

Etsitkö kohteen Puuhamaa lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Puuhamaa I; Puuhamaa L; Tervajoentie I; Tervakosken Koulu.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Puuhamaa helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Puuhamaa matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Janakkala, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Puuhamaa Osoite: Vähikkäläntie katu kaupungissa Janakkala

Puuhamaa, Janakkala
Puuhamaa, JanakkalaPuuhamaa on vuonna 1984 avattu Janakkalan Tervakoskella sijaitseva lasten huvittelupaikka. Puuhamaassa ei juurikaan ole täysautomaattisia huvipuistolaitteita, vaan toiminta on painottunut enemmän oman lihasvoiman ja aktiivisuuden käyttöön. Alueella on yli sata erilaista toimintoa, muun muassa vesiliukumäet, ratagolf, Formula-autoradat ja pomppulinnoja. Puuhamaan omistaa Puuharyhmä, jonka espanjalainen Aspro Parks osti vuonna 2007.Puuhamaan televisiomainoksien tunnusmusiikin on tehnyt Mikko Alatalo. Puuhamaan maskotti on Puuhanalle, joka kiertelee puistossa.
Kuinka päästä määränpäähän Puuhamaa käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta

Kierrä paikkaa Janakkala julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Janakkala ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Janakkala.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Janakkala , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Janakkala tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Janakkala? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Janakkala julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Janakkala sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Janakkala on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Puuhamaa, Janakkala

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Puuhamaa, Janakkala

Helpompi päästä kohteeseen Puuhamaa