Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Na Hriadkach itt: Bratislava Autóbusz vagy Trolibusz-al?

Útvonalakt ide Na Hriadkach (Bratislava) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Na Hriadkach

Hogyan érhető el Na Hriadkach a Autóbusz járattal?

Kattintson a Autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Na Hriadkach?

  A legközelebbi állomások ide: Na Hriadkachezek:

  • Na Hriadkach is 78 méter away, 2 min walk.
  • Hradištná is 482 méter away, 7 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Na Hriadkach környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Na Hriadkach környékén: 120, 28.

  További részletek...
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Na Hriadkach Bratislava városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Na Hriadkach in Bratislava, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Na Hriadkach lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Na Hriadkach valós időben.

Na Hriadkach helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Na Hriadkach; Hradištná.

Na Hriadkach -hoz eljuthatsz Autóbusz vagy Trolibusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 120, 28

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Na Hriadkach felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Na Hriadkach-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Bratislava város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Na Hriadkach
Könnyebb a Na Hriadkach elérése az alkalmazással!