Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Odeska 6 itt: Bratislava Ii Autóbusz vagy Trolibusz-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Odeska 6?

  A legközelebbi állomások ide: Odeska 6ezek:

  • Učiteľská (X) is 91 méter away, 2 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Odeska 6 környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Odeska 6 környékén: 70, 78.

  További részletek...
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Odeska 6 Bratislava Ii városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Odeska 6 in Bratislava Ii, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Odeska 6 lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Odeska 6 valós időben.

Odeska 6 helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Učiteľská (X).

Odeska 6 -hoz eljuthatsz Autóbusz vagy Trolibusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 70, 78

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Odeska 6 felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Odeska 6-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Bratislava Ii város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Odeska 6, Bratislava Ii
Könnyebb a Odeska 6 elérése az alkalmazással!