Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Prámsky Dvor itt: Bratislava Ii Autóbusz vagy Trolibusz-al?

Útvonalakt ide Prámsky Dvor (Bratislava Ii) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Prámsky Dvor

Kérdések és Válaszok

  • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Prámsky Dvor környékén?

    Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Prámsky Dvor környékén: 39, 61, 87.

    További részletek...
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Prámsky Dvor Bratislava Ii városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Prámsky Dvor in Bratislava Ii, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Prámsky Dvor lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Prámsky Dvor valós időben.

Prámsky Dvor -hoz eljuthatsz Autóbusz vagy Trolibusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 39, 61, 87

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Prámsky Dvor felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Prámsky Dvor-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Bratislava Ii város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Prámsky Dvor, Bratislava Ii
Könnyebb a Prámsky Dvor elérése az alkalmazással!