Menetrend ide: Thuan Kieu Plaza 順橋广场 itt: Quận 5 Autóbusz-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Thuan Kieu Plaza 順橋广场?

A legközelebbi állomások ide: Thuan Kieu Plaza 順橋广场ezek:

  • Nhà Thờ Cha Tam is 214 méter away, 3 min walk.
  • Dương Tử Giang is 257 méter away, 4 min walk.
  • Thuận Kiều Plaza is 275 méter away, 4 min walk.
  • Chợ Kim Biên is 305 méter away, 5 min walk.
  • Tạ Uyên is 439 méter away, 6 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Thuan Kieu Plaza 順橋广场 környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Thuan Kieu Plaza 順橋广场 környékén: 05, 08, 139, 150, 56, 68.

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000 várost támogatunk, több mint 92 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Thuan Kieu Plaza 順橋广场 Quận 5 városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Thuan Kieu Plaza 順橋广场 in Quận 5, Vietnámia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Thuan Kieu Plaza 順橋广场 lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Thuan Kieu Plaza 順橋广场 valós időben.

Thuan Kieu Plaza 順橋广场 helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Nhà Thờ Cha Tam; Dương Tử Giang; Thuận Kiều Plaza; Chợ Kim Biên; Tạ Uyên.

Thuan Kieu Plaza 順橋广场 -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 05, 08, 139, 150, 56, 68

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Thuan Kieu Plaza 順橋广场 felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Thuan Kieu Plaza 順橋广场-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 460 millió felhasználó többek között Quận 5 város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Thuan Kieu Plaza 順橋广场, Quận 5
Könnyebb a Thuan Kieu Plaza 順橋广场 elérése az alkalmazással!