Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Vajnory itt: Bratislava Autóbusz, Villamos vagy Trolibusz-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Vajnory?

  A legközelebbi állomások ide: Vajnoryezek:

  • Uhliská (X) is 37 méter away, 1 min walk.
  • Oc Vajnory (X) is 407 méter away, 6 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Vajnory környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Vajnory környékén: 53, 65.

  További részletek...
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Tömegközlekedés ide: Vajnory Bratislava városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Vajnory in Bratislava, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Vajnory lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Vajnory valós időben.

Vajnory helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Uhliská (X); Oc Vajnory (X).

Vajnory -hoz eljuthatsz Autóbusz, Villamos vagy Trolibusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 53, 65

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Vajnory felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Vajnory-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Bratislava város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Vajnory
Vajnory Bratislava – mestská časť Vajnory (iné názvy: Bratislava-Vajnory, Mestská časť Vajnory, Vajnory; nem. Weinern) je mestská časť Bratislavy. Rozkladajú sa na úpätí Malých Karpát v nadmorskej výške 130-133 metrov nad morom. S rozlohou 13,5 kilometrov štvorcových a s vyše 5 000 obyvateľmi patria medzi menšie mestské časti hlavného mesta Slovenska. Administratívne patrí pod okres Bratislava III. Vajnorčania sa však právom pýšia svojou bohatou históriou, osobitou krásou ľudového umenia a zvykmi, ktoré sa tu až do súčasnosti uchovávajú a rozvíjajú. Zemepisná šírka: N48°08 Zemepisná dĺžka: E17°06.
Menetrendek Vajnory tömegközlekedéssel
A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található
Könnyebb a Vajnory elérése az alkalmazással!