Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Bandar Sri Sendayan dari Hab Medan Pasar (Lpb) (Kl115) dengan MRT & LRT, bas dan keretapi?

Dari Hab Medan Pasar (Lpb) (Kl115) ke Bandar Sri Sendayan dengan MRT & LRT, bas dan keretapi

Untuk ke Bandar Sri Sendayan di Seremban dari Hab Medan Pasar (Lpb) (Kl115), anda perlu mengambil Satu laluan MRT & LRT, Satu laluan keretapi dan 2 laluan bas: Mengambil MRT & LRT 4 dari Masjid Jamek stesen ke Bandar Tasik Selatan stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Keretapi ETS, seterunya Bas N70, dan Mengambil bas N56 dari Km Plaza stesen ke Pondok Polis Sendayan stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 4 jam 15 min. Jadual MRT & LRT, bas dan keretapi dari Hab Medan Pasar (Lpb) (Kl115) mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual MRT & LRT, bas dan keretapi yang dikemas kini ke Bandar Sri Sendayan pada aplikasi Moovit.

255min
Berjalan kaki ke MRT & LRT stesen
MRT & LRT - 4
Keretapi - ETS
Bas - N70N70
Bas - N56N56
Berjalan ke Bandar Sri Sendayan
Bertolak dari Masjid Jamek

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke MRT & LRT stesen
    Berjalan kaki ke MRT & LRT stesen
    Masjid Jamek
    340 m • 5 min
  • 2
    MRT & LRT - 4
    Menunggu untuk MRT & LRT
    4
    Putra Heights
  • 3
    Menaiki MRT & LRT ke stesen
    Menaiki MRT & LRT ke stesen
    Bandar Tasik Selatan
    20 min
  • 4
    Keretapi - ETS
    Menunggu untuk keretapi
    ETS
    9573 - Jb Sentral
  • 5
    Menaiki keretapi ke stesen
    Menaiki keretapi ke stesen
    Seremban
    67 min
  • 6
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    KTM Seremban
    20 m • 1 min
  • 7
    Bas - N70N70
    Menunggu untuk bas
    N70
    Terminal 1 Seremban
  • 8
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Km Plaza
    1 min
  • 9
    Bas - N56N56
    Menunggu untuk bas
    N56
    Politeknik Nilai
  • 10
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Pondok Polis Sendayan
    35 min
  • 11
    Berjalan ke Bandar Sri Sendayan
    Berjalan ke
    Bandar Sri Sendayan
    1.93 km • 25 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Kuala Lumpur.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Hab Medan Pasar (Lpb) (Kl115) ke Bandar Sri Sendayan

Jarak antara Hab Medan Pasar (Lpb) (Kl115), Seremban dan Bandar Sri Sendayan, Seremban adalah dianggarkan dalam 97.93 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 255 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Hab Medan Pasar (Lpb) (Kl115) ke Bandar Sri Sendayan dengan menggunakan MRT & LRT, bas dan keretapi. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Seremban - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Mrt & LRT, Bas Dan Keretapi dari Hab Medan Pasar (Lpb) (Kl115) ke Bandar Sri Sendayan

Untuk menyemak jadual MRT & LRT, bas dan keretapi dari Hab Medan Pasar (Lpb) (Kl115) ke Bandar Sri Sendayan menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Hab Medan Pasar (Lpb) (Kl115)) dan destinasi (Bandar Sri Sendayan anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan MRT & LRT, bas dan keretapi yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap MRT & LRT, bas dan keretapi, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual MRT & LRT, bas dan keretapi terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Bandar Sri Sendayan dari Hab Medan Pasar (Lpb) (Kl115)

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 255 minit, dan Laluan MRT & LRT 4, Laluan keretapi ETS, Laluan bas N70, Laluan bas N56

  • Adakah laluan MRT & LRT terus dari Hab Medan Pasar (Lpb) (Kl115) dan Bandar Sri Sendayan ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil Satu laluan MRT & LRT, Satu laluan keretapi dan 2 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 4 jam 15 min.

  • Laluan MRT & LRT manakah yang meliputi perjalanan dari Hab Medan Pasar (Lpb) (Kl115) ke Bandar Sri Sendayan?

    Laluan Mrt & LRT 4 bermula dari stesen Masjid Jamek yang berdekatan Hab Medan Pasar (Lpb) (Kl115) di Kuala Lumpur ke stesen Bandar Tasik Selatan. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan keretapi dan 2 laluan bas sehingga stesen Bandar Tasik Selatan berdekatan Bandar Sri Sendayan di Seremban

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Hab Medan Pasar (Lpb) (Kl115) ke Bandar Sri Sendayan dengan MRT & LRT, keretapi dan bas?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Hab Medan Pasar (Lpb) (Kl115) di Kuala Lumpur dan Bandar Sri Sendayan di Seremban dengan MRT & LRT, keretapi dan bas adalah lebih kurang 4 jam 15 min.

  • Dimana saya patut naik MRT & LRT berdakatan Hab Medan Pasar (Lpb) (Kl115) untuk ke Bandar Sri Sendayan?

    Naik MRT & LRT 4 dari stesen Masjid Jamek berdakatan Hab Medan Pasar (Lpb) (Kl115) di Kuala Lumpur.

  • Dimana saya patut turun dari MRT & LRT apabila dalam perjalana dari Hab Medan Pasar (Lpb) (Kl115) ke Bandar Sri Sendayan?

    Turun dari MRT & LRT di berhenti Bandar Tasik Selatan, dimana paling dekat dengan Bandar Sri Sendayan di Seremban.