Hopp til hovedinnhold

Hvordan komme til Bergen via Buss, Bybane eller Ferje?

Bergen kart Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia

Veibeskrivelse til Bergen med offentlig transport

Følgende transittlinjer har ruter som passerer nær Bergen

Bybane stasjoner i nærheten av Bergen

Stasjonsnavn Avstand
Nonneseter 0 min gange

Ferje stasjoner i nærheten av Bergen

Stasjonsnavn Avstand
Strandkaiterminalen Båtkai 3 min gange

Jernbane stasjoner i nærheten av Bergen

Stasjonsnavn Avstand
Bergen Stasjon 9 min gange

Spørsmål og svar

 • Hva er de nærmeste stasjonene til Bergen?

  De nærmeste stasjonene til Bergen er:

  • Nonneseter er 0 meter unna, 0 minutter å gå.
  • Strandkaiterminalen Båtkai er 230 meter unna, 3 minutter å gå.
  • Bergen Stasjon er 684 meter unna, 9 minutter å gå.
  Flere detaljer...
 • Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Bergen

  Disse Buss linjene stopper i nærheten av Bergen: 10, 12, 16E, 3, 4E.

  Flere detaljer...
 • Hvilke Bybane linjestoppesteder i nærheten av Bergen

  Disse Bybane linjene stopper i nærheten av Bergen: 1.

  Flere detaljer...
Bergen kart Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge.
Alle lokale mobilitetsalternativer i en app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Bergen

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Bergen, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Bergen med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Bergen i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Bergen? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Nonneseter; Strandkaiterminalen Båtkai; Bergen Stasjon.

Du kan komme deg til Bergen via Buss, Bybane eller Ferje. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 10, 12, 16E, 3, 4E Bybane 1

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Bergen enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Bergen, som er grunnen til at over 930 million brukere, inkludert brukere i Bergen, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Bergen
Bergen Bergen er en by og kommune i Vestland og et tidligere fylke (til 1972) på Norges vestkyst, omgitt av «De syv fjell», og omtalt som «Vestlandets hovedstad». Etter tradisjonen ble Bergen grunnlagt av Olav Kyrre i 1070 med navnet Bjørgvin, som betyr «den grønne engen mellom fjellene». Bergen har i hele sin historie vært en ledende internasjonal handels- og sjøfartsby, og var Norges hovedstad i Norges storhetstid, i ettertiden omtalt som Norgesveldet. Bergen ble sete for Gulatinget fra år 1300. Fra ca. 1360 hadde Hansaforbundet et av sine hovedkontorer i Bergen, en handelsvirksomhet som ble videreført på Bryggen helt til 1899. Bergen var sete for Bergenhus len og senere Bergen stiftamt. Bergen by ble eget fylke (amt) i 1831 og innlemmet i Hordaland fylke i 1972. Bergen var Nordens største by frem til 1600-tallet og Norges største by til innpå 1830-tallet, og har siden vært Norges nest største by. Bergen kommune hadde 259 958 innbyggere pr. 6. oktober 2020. Dette var en økning på 2871 innbyggere siden 2019. Storbyregionen Bergen og omland hadde i 2016 om lag 420 000 innbyggere, som utgjorde 81 prosent av innbyggerne i Hordaland og 31 prosent av innbyggerne på Vestlandet.Bergen er residensby for en rekke tunge aktører og institusjoner innen kultur, finans, helse, forskning og utdanning. Byen er sete for Vestland fylkeskommune, Gulating lagdømme og Bjørgvin bispedømme. Av nasjonale statlige virksomheter er Fiskeridirektoratet, Havforskningsinstituttet, Konkurransetilsynet, Skipsregistrene og Sjøforsvarets hovedbase lokalisert i Bergen. Bergen er sentrum for marine, maritime og petroleumsrelaterte forskningsmiljøer og næringsklynger som er blant de mest komplette og avanserte i verden. Bergen har et sterkt og allsidig næringsliv også innen særlig bank og forsikring, bygg og anlegg, handel og tjenesteyting, høyteknologi, massemedier, næringsmiddelindustri, reiseliv og transport. Bergen har en av Nordens mest trafikkerte flyplasser og en av Europas største og travleste havner, og er utgangspunktet for Hurtigruten og Bergensbanen. Bryggen i Bergen står oppført på UNESCOs verdensarvsliste og minner om byens historiske tilknytning til Hansaforbundet. Bergens byvåpen med en tretårnet borg i sølv stående på syv fjell i gull bygger på byens gamle segl, som regnes som Norges eldste. Bergens bysang heter «Udsigter fra Ulrikken».
Hvordan komme seg til Bergen med offentlig transport - Om stedet
Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
enklere for å komme til Bergen med app!