Hvordan komme til Bergen i Bergen via Buss

Start
Avslutt
Søk

"Veibeskrivelse til Bergen (Bergen) med offentlig transport

Klikk på en rute for å komme oppdaterte rutetider, live ankomster og steg-for-trinn retninger."

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Hvordan komme seg til Bergen via Buss

Klikk på Buss rute for å se steg-for-steg veibeskrivelser med kartlinjeankomsttider og oppdaterte rutetabeller

Fra Halhjem ferjekai 85 min
Buss - 600600
Buss - 8383
Fra Bergen Lufthavn, Flesland (BGO) 67 min
Gå
Buss - 2323
Buss - 55
Fra Odda 320 min
Gå
Buss - 990990
Buss - 925925
Buss - 66
Fra Utland (International) 67 min
Gå
Buss - 2323
Buss - 55

Spørsmål og svar

Hva er de nærmeste stasjonene til Bergen?

 • De nærmeste stasjonene til Bergen er:
  • Torget V/Torgallmenningen er 84 meter unna, 2 minutter å gå
  • Torget er 126 meter unna, 2 minutter å gå
  • Småstrandgaten er 175 meter unna, 3 minutter å gå
  • Strandgaten er 223 meter unna, 4 minutter å gå
  • Olav Kyrres Gate er 326 meter unna, 5 minutter å gå

Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Bergen

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2700 byer i 86+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge
Legg til denne badgen på nettsiden din Klikk og kopier HTML

Leter du etter veibeskrivelse til Bergen i Bergen, Norge?

Hvordan komme til Bergen ble nettopp mye lettere med Moovit. Få veibeskrivelser og finn det nærmeste stoppet ved å bruke Moovit Mobilappen eller Moovit Webappen.

Buss og andre alternativer er relevante kollektivtransportalternativer som kan brukes til å nå destinasjonen din. Følgende transittlinjer har ruter som passerer nær Bergen - Buss 3, 5, 6, 83, 990.

Ser du etter et stopp i nærheten av din destinasjon? Prøv disse transportalternativene: Torget V/Torgallmenningen; Torget; Småstrandgaten; Strandgaten; Olav Kyrres Gate.

Bruker du en spesifikk bussapp til å sjekke busstiden? Og en separat togapp for å sjekke togtidene? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportalternativer i en gratis app som er enkel å bruke.

Moovit hjelper deg med å finne den raskeste veibeskrivelsen til Bergen, med de mest oppdaterte rutetabellene. Last ned appen vår for å få live steg-for-steg veibeskrivelser, rutetidestimering i sanntid, og hvilke transportlinjer i nærheten som vil ta deg til Bergen på kortest mulig tid. Last ned Moovit for å se hvorfor Google Play Store og Apple App Store stemte oss frem som en av de beste transportappene som finnes.

Bergen, Bergen
Bergen, Bergen Bergen er en by og kommune i Hordaland; og et tidligere fylke (til 1972) på Norges vestkyst, omgitt av «De syv fjell», og omtalt som «Vestlandets hovedstad». Etter tradisjonen ble Bergen grunnlagt av Olav Kyrre i 1070 med navnet Bjørgvin, som betyr «den grønne engen mellom fjellene». Bergen har i hele sin historie vært en ledende internasjonal handels- og sjøfartsby, og var Norges hovedstad i Norges storhetstid, i ettertiden omtalt som Norgesveldet. Bergen ble sete for Gulatinget fra år 1300. Fra ca. 1360 hadde Hansaforbundet et av sine hovedkontorer i Bergen, en handelsvirksomhet som ble videreført på Bryggen helt til 1899. Bergen var sete for Bergenhus len og senere Bergen stiftamt. Bergen by ble eget fylke (amt) i 1831 og innlemmet i Hordaland fylke i 1972. Bergen var Nordens største by frem til 1600-tallet og Norges største by til innpå 1830-tallet, og har siden vært Norges nest største by. Bergen kommune passerte 275 000 innbyggere i slutten av 2014. Storbyregionen Bergen og omland har om lag 420.000 innbyggere som utgjør 81 % av innbyggerne i Hordaland og 31 % av innbyggerne på Vestlandet.Bergen er residensby for en rekke tunge aktører og institusjoner innen kultur, finans, helse, forskning og utdanning. Byen er sete for Hordaland fylkeskommune, Gulating lagdømme og Bjørgvin bispedømme. Av nasjonale statlige virksomheter er Fiskeridirektoratet, Konkurransetilsynet, Norsk internasjonalt skipsregister og Sjøforsvarets hovedbase lokalisert i Bergen. Bergen er sentrum for marine, maritime og petroleumsrelaterte forskningsmiljøer og næringsklynger som er blant de mest komplette og avanserte i verden. Bergen har et sterkt og allsidig næringsliv også innen særlig bank og forsikring, bygg og anlegg, handel og tjenesteyting, høyteknologi, massemedier, næringsmiddelindustri, reiseliv og transport. Bergen har en av Nordens mest trafikkerte flyplasser og en av Europas største og travleste havner, og er utgangspunktet for Hurtigruten og Bergensbanen. Bryggen i Bergen står oppført på UNESCOs verdensarvsliste og minner om byens historiske tilknytning til Hansaforbundet. Bergens byvåpen med en tretårnet borg i sølv stående på syv fjell i gull bygger på byens gamle segl, som regnes som Norges eldste. Bergens bysang heter «Udsigter fra Ulrikken».
Hvordan komme seg til Bergen med offentlig transport - Om stedet
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer