Hvordan komme til Bergen i Bergen via Buss, Jernbane, Ferje eller Bybane?

Start
Avslutt
Søk
Bergen, Bergen, Norge Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia

Veibeskrivelse til Bergen (Bergen) med offentlig transport

Følgende transittlinjer har ruter som passerer nær Bergen

Hvordan komme seg til Bergen via Buss

Klikk på Buss rute for å se steg-for-steg veibeskrivelser med kartlinjeankomsttider og oppdaterte rutetabeller

Fra Telemark, Vinje 450 min
Gå
Buss - 143143
Buss - NW180NW180
Gå
Buss - 930930
Buss - 66
Gå
Fra Bømlo 261 min
Gå
Buss - 800800
Buss - NW400NW400
Gå
Buss - 103103
Gå
Fra Bømlo 216 min
Buss - 555555
Gå
Buss - 800800
Buss - NW400NW400
Gå
Buss - 8383
Gå
Fra Bømlo Folkehøgskule, Bømlo 301 min
Gå
Buss - 552552
Gå
Buss - 800800
Buss - NW400NW400
Gå
Buss - 8383
Gå
Fra Ålesund 724 min
Gå
Buss - 603603
Buss - VY430VY430
Buss - 55
Gå

Hvordan komme seg til Bergen via Jernbane

Klikk på Jernbane rute for å se steg-for-steg veibeskrivelser med kartlinjeankomsttider og oppdaterte rutetabeller

Fra Asker 387 min
Gå
Jernbane - 4141
Gå
Fra Asker Stasjon, Asker 384 min
Jernbane - 4141
Gå

Spørsmål og svar

Hva er de nærmeste stasjonene til Bergen?

De nærmeste stasjonene til Bergen er:

  • Torget R er 74 meter unna, 2 minutter å gå.
  • Bryggen er 405 meter unna, 6 minutter å gå.
  • Bradbenken er 547 meter unna, 8 minutter å gå.
  • Lars Hilles Gt er 634 meter unna, 9 minutter å gå.
  • Helgesens Gate er 798 meter unna, 12 minutter å gå.

Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Bergen

Disse Buss linjene stopper i nærheten av Bergen: 103, 5, 6, 83.

Hvilke Jernbane linjestoppesteder i nærheten av Bergen

Disse Jernbane linjene stopper i nærheten av Bergen: 41.

Hvilke Bybane linjestoppesteder i nærheten av Bergen

Disse Bybane linjene stopper i nærheten av Bergen: 1.

Hvilke Ferje linjestoppesteder i nærheten av Bergen

Disse Ferje linjene stopper i nærheten av Bergen: 2080.

Bergen, Bergen, Norge Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 3000+ byer i 98+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Bergen i Bergen

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Bergen i Bergen, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Bergen med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Bergen i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Bergen? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Torget R; Bryggen; Bradbenken; Lars Hilles Gt; Helgesens Gate.

Du kan komme deg til Bergen via Buss, Jernbane, Ferje eller Bybane. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 103, 5, 6, 83 Jernbane 41 Bybane 1 Ferje 2080

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Bergen enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Bergen, som er grunnen til at over 720 million brukere, inkludert brukere i Bergen, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Bergen, Bergen
Bergen, Bergen Bergen er en by og kommune i Hordaland; og et tidligere fylke (til 1972) på Norges vestkyst, omgitt av «De syv fjell», og omtalt som «Vestlandets hovedstad». Etter tradisjonen ble Bergen grunnlagt av Olav Kyrre i 1070 med navnet Bjørgvin, som betyr «den grønne engen mellom fjellene». Bergen har i hele sin historie vært en ledende internasjonal handels- og sjøfartsby, og var Norges hovedstad i Norges storhetstid, i ettertiden omtalt som Norgesveldet. Bergen ble sete for Gulatinget fra år 1300. Fra ca. 1360 hadde Hansaforbundet et av sine hovedkontorer i Bergen, en handelsvirksomhet som ble videreført på Bryggen helt til 1899. Bergen var sete for Bergenhus len og senere Bergen stiftamt. Bergen by ble eget fylke (amt) i 1831 og innlemmet i Hordaland fylke i 1972. Bergen var Nordens største by frem til 1600-tallet og Norges største by til innpå 1830-tallet, og har siden vært Norges nest største by. Bergen kommune passerte 275 000 innbyggere i slutten av 2014. Storbyregionen Bergen og omland har om lag 420 000 innbyggere, som utgjør 81 prosent av innbyggerne i Hordaland og 31 prosent av innbyggerne på Vestlandet.Bergen er residensby for en rekke tunge aktører og institusjoner innen kultur, finans, helse, forskning og utdanning. Byen er sete for Hordaland fylkeskommune, Gulating lagdømme og Bjørgvin bispedømme. Av nasjonale statlige virksomheter er Fiskeridirektoratet, Konkurransetilsynet, Norsk internasjonalt skipsregister og Sjøforsvarets hovedbase lokalisert i Bergen. Bergen er sentrum for marine, maritime og petroleumsrelaterte forskningsmiljøer og næringsklynger som er blant de mest komplette og avanserte i verden. Bergen har et sterkt og allsidig næringsliv også innen særlig bank og forsikring, bygg og anlegg, handel og tjenesteyting, høyteknologi, massemedier, næringsmiddelindustri, reiseliv og transport. Bergen har en av Nordens mest trafikkerte flyplasser og en av Europas største og travleste havner, og er utgangspunktet for Hurtigruten og Bergensbanen. Bryggen i Bergen står oppført på UNESCOs verdensarvsliste og minner om byens historiske tilknytning til Hansaforbundet. Bergens byvåpen med en tretårnet borg i sølv stående på syv fjell i gull bygger på byens gamle segl, som regnes som Norges eldste. Bergens bysang heter «Udsigter fra Ulrikken».
Hvordan komme seg til Bergen med offentlig transport - Om stedet
Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
enklere for å komme til Bergen med app!