Hvordan komme til Blårevsvingen i Tromsø via Buss, Ferje eller Jernbane

Start
Avslutt
Søk

"Veibeskrivelse til Blårevsvingen (Tromsø) med offentlig transport

Klikk på en rute for å komme oppdaterte rutetider, live ankomster og steg-for-trinn retninger."

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2600 byer i 85+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

Trenger du veibeskrivelse til Blårevsvingen i Tromsø, Norge?

Det er enkelt med Moovit. Bare legg inn gateadressen din i Moovits rutefinner for å få live veibeskrivelser, ankomstider, oppdaterte rutetabeller, og for å finne veien med vårt gatekart.

Last ned Moovit App for å se alle gatene og stasjonene nærmest Blårevsvingen. Ser du etter et bestemt transittalternativ for å komme deg dit? Buss, Ferje eller Jernbane og andre alternativer er transittalternativer som kan komme deg til Blårevsvingen. Her er en liste over linjer som passerer nær reisemålet ditt - Buss 100, 33; Ferje BERGEN-TRONDHEIM-BODØ-TROMSØ-KIRKENES.

Ser du etter alternative stopp eller stasjoner? Velg fra den følgende lista over stopp og stasjoner som er nærmest Blårevsvingen: Fagereng; Hornsundvegen; Wanny Woldstads Veg; Hansmarkvegen; Hopenvegen.

Du trenger ikke å laste ned en individuell bussapp eller togapp, Moovit er din alt-i-et transportapp som hjelper deg med å finne de beste busstidene og togtidene som er tilgjengelige. Over 250 million bruker i hele verden, inkludert reisende i Tromsø, stoler på Moovit for å dekke deres offentlige transportbehov. Ta en titt og se hvorfor Google Play Store og Apple App Store stemte oss frem som en av de beste offentlige transportappene som er tilgjengelige.

Blårevsvingen, Tromsø
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer