Hvordan komme til Blårevsvingen i Tromsø via Buss, Ferje eller Jernbane

Start
Avslutt
Søk

Veibeskrivelse til Blårevsvingen fra de største attraksjonene i Tromsø ved hjelp av Buss, Ferje eller Jernbane

Klikk på en rute for å få oppdatert tidsplan, live feed og trinnvise instruksjoner.

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2600 byer i 83+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

Trenger du veibeskrivelse til Blårevsvingen i Tromsø, Norge?

Det er enkelt med Moovit. Bare legg inn gateadressen din i Moovits rutefinner for å få live veibeskrivelser, ankomstider, oppdaterte rutetabeller, og for å finne veien med vårt gatekart.

Last ned Moovit-appen for å se alle gatene og stasjonene nærmest Blårevsvingen. Ser du etter et spesifikt transportalternativ for å ta deg dit? Buss, Ferje eller Jernbane er transportalternativer som kan få deg til Blårevsvingen. Her er en liste over linjer som passerer nær din destinasjon - Buss 100, 33; Ferje BERGEN-TRONDHEIM-BODØ-TROMSØ-KIRKENES.

Ser du etter alternative stopp eller stasjoner? Velg fra den følgende lista over stopp og stasjoner som er nærmest Blårevsvingen: Fagereng; Hornsundvegen; Wanny Woldstads Veg; Hansmarkvegen; Hopenvegen.

Du trenger ikke å laste ned en individuell bussapp eller togapp, Moovit er din alt-i-et transportapp som hjelper deg med å finne de beste busstidene og togtidene som er tilgjengelige. Over 250 million bruker i hele verden, inkludert reisende i Tromsø, stoler på Moovit for å dekke deres offentlige transportbehov. Ta en titt og se hvorfor Google Play Store og Apple App Store stemte oss frem som en av de beste offentlige transportappene som er tilgjengelige.

Blårevsvingen, Tromsø
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer