Hvordan komme til Coop Extra i Alstahaug via Buss eller Jernbane

Start
Avslutt
Søk

Veibeskrivelse til Coop Extra (Alstahaug) med offentlig transport

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Klikk på en rute for å komme oppdaterte rutetider, live ankomster og steg-for-trinn retninger."

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2700 byer i 88+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge
Legg til denne badgen på nettsiden din Klikk og kopier HTML

Leter du etter veibeskrivelse til Coop Extra i Alstahaug, Norge?

Hvordan komme til Coop Extra ble nettopp mye lettere med Moovit. Få veibeskrivelser og finn det nærmeste stoppet ved å bruke Moovit Mobilappen eller Moovit Webappen.

Buss eller Jernbane og andre alternativer er relevante kollektivtransportalternativer som kan brukes til å nå destinasjonen din. Følgende transittlinjer har ruter som passerer nær Coop Extra - Buss Buss - 23-705, Buss - 251.

Ser du etter et stopp i nærheten av din destinasjon? Prøv disse transportalternativene: Syv Søstre Senteret; Radåsmyra; Stamnesbanen; Stamneshallen.

Bruker du en spesifikk bussapp til å sjekke busstiden? Og en separat togapp for å sjekke togtidene? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportalternativer i en gratis app som er enkel å bruke.

Moovit hjelper deg med å finne den raskeste veibeskrivelsen til Coop Extra, med de mest oppdaterte rutetabellene. Last ned appen vår for å få live steg-for-steg veibeskrivelser, rutetidestimering i sanntid, og hvilke transportlinjer i nærheten som vil ta deg til Coop Extra på kortest mulig tid. Last ned Moovit for å se hvorfor Google Play Store og Apple App Store stemte oss frem som en av de beste transportappene som finnes.

Coop Extra, Alstahaug
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer