Hvordan komme til Mandal i Mandal via Buss?

Start
Avslutt
Søk
Mandal, Mandal, Norge Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia

Veibeskrivelse til Mandal (Mandal) med offentlig transport

Følgende transittlinjer har ruter som passerer nær Mandal

Spørsmål og svar

Hva er de nærmeste stasjonene til Mandal?

De nærmeste stasjonene til Mandal er:

  • Mandal V/Amfi er 207 meter unna, 3 minutter å gå.
  • Endresens Gate er 315 meter unna, 5 minutter å gå.
  • Bryggegata/Sentrum er 346 meter unna, 5 minutter å gå.
  • Oasen Skole er 475 meter unna, 7 minutter å gå.
  • Hodnedalen er 673 meter unna, 9 minutter å gå.

Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Mandal

Disse Buss linjene stopper i nærheten av Mandal: 200.

Mandal, Mandal, Norge Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 3000+ byer i 98+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Mandal i Mandal

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Mandal i Mandal, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Mandal med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Mandal i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Mandal? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Mandal V/Amfi; Endresens Gate; Bryggegata/Sentrum; Oasen Skole; Hodnedalen.

Du kan komme deg til Mandal via Buss. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 200

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Mandal enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Mandal, som er grunnen til at over 720 million brukere, inkludert brukere i Mandal, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Mandal, Mandal
Mandal, Mandal Mandal er en by og Norges sørligste kommune, i Vest-Agder fylke. Den grenser i vest og nordvest mot Lindesnes, i nord mot Marnardal, og i øst mot Søgne. Kommunen har 15 659 innbyggere med 10 910i selve byen, og er den nest største i Vest-Agder. I 1987 var folketallet 12 263 - det har dermed steget med mer enn 2 000 i løpet av tjue år. Dagens Mandal kommune oppsto i 1964, da byen Mandal ble slått sammen med nabokommunene Halse og Harkmark og Holum. I 2020 blir Mandal slått sammen med Marnardal og Lindesnes til en kommune. Navnet på den nye kommunen blir Lindesnes.Byen er kjent for sin lakseelv, som sjøfartsby, og for sin industri med skipsverft, produksjon av båtmotorer og tekstiler. Mandal er også kjent for sine kunstnere. Mandal ble ladested på 1800-tallet, og fikk bystatus i 1921, men byen har gamle røtter: Mye tyder på at det var urban bebyggelse i Vester-Risør allerede på 1300-tallet.
Hvordan komme seg til Mandal med offentlig transport - Om stedet
Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
enklere for å komme til Mandal med app!