Hopp til hovedinnhold

Hvordan komme til Mandal via Buss?

Spørsmål og svar

  • Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Mandal

    Disse Buss linjene stopper i nærheten av Mandal: 200.

    Flere detaljer...
Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge.
Alle lokale mobilitetsalternativer i en app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Mandal

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Mandal, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Mandal med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Mandal i sanntid.

Du kan komme deg til Mandal via Buss. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 200

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Mandal enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Mandal, som er grunnen til at over 930 million brukere, inkludert brukere i Mandal, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Mandal
Mandal Mandal var en egen kommune fra 1837 inntil 2020, da som Norges sørligste kommune, beliggende i Vest-Agder fylke. Den grenset pr 2019 i vest og nordvest mot Lindesnes, i nord mot Marnardal, og i øst mot Søgne. Kommunen hadde 15 529 innbyggere i 2016. I 1987 var folketallet 12 263 - det har dermed steget med mer enn 3 000 i løpet av 30 år. I 1964 ble bykommunen Mandal ble slått sammen med omlandskommunen Halse og Harkmark og innlandskommunen Holum litt lenger nord. Ved kommunereformen i 2020 ble Mandal slått sammen med Lindesnes og Marnardal kommuner til Lindesnes kommune. Mandal by (med 10 909 innbyggere ) er administrasjonssenter i den nye kommunen. Byen er kjent for sin lakseelv, som sjøfartsby, og for sin industri med skipsverft, produksjon av båtmotorer og tekstiler. Mandal er også kjent for sine kunstnere. Mandal ble ladested på 1800-tallet, og fikk bystatus i 1921, men byen har gamle røtter: Mye tyder på at det var urban bebyggelse i Vester-Risør allerede på 1300-tallet.
Hvordan komme seg til Mandal med offentlig transport - Om stedet
Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
enklere for å komme til Mandal med app!