Hopp til hovedinnhold

Hvordan komme til Odda via Buss, Ferje eller Bybane?

Odda kart Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia

Veibeskrivelse til Odda med offentlig transport

Følgende transittlinjer har ruter som passerer nær Odda

Spørsmål og svar

  • Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Odda

    Disse Buss linjene stopper i nærheten av Odda: 760, 930.

    Flere detaljer...
Odda kart Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge.
Alle lokale mobilitetsalternativer i en app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Odda

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Odda, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Odda med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Odda i sanntid.

Du kan komme deg til Odda via Buss, Ferje eller Bybane. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 760, 930

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Odda enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Odda, som er grunnen til at over 930 million brukere, inkludert brukere i Odda, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Odda
Odda Odda er en by og administrasjonssenter i Ullensvang kommune i Vestland fylke i Norge. Byen ligger innerst i Sørfjorden i Hardanger, og har 4 876 innbyggere per 1. januar 2019. Odda var administrasjonssenter i Odda kommune, som 1. januar 2020 ble slått sammen med Jondal og Ullensvang til nye Ullensvang kommune. Industriarven i Odda-Tyssedal ble i 2009 oppført på Norges tentative liste til UNESCOs verdensarvliste, sammen med Rjukan–Notodden industriarv.
Hvordan komme seg til Odda med offentlig transport - Om stedet
Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
enklere for å komme til Odda med app!