Hopp til hovedinnhold

Hvordan komme til Os i Norge via Buss, Bybane eller Ferje?

Spørsmål og svar

Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge.
Alle lokale mobilitetsalternativer i en app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Os i Norge

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Os i Norge, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Os med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Os i sanntid.

Du kan komme deg til Os via Buss, Bybane eller Ferje. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 600, NW400 Ferje 1000

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Os enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Os, som er grunnen til at over 930 million brukere, inkludert brukere i Norge, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Os
enklere for å komme til Os med app!