Hvordan komme til Skimuseet i Norge via Buss, Bybane eller Jernbane

Start
Avslutt
Søk

"Veibeskrivelse til Skimuseet (Norge) med offentlig transport

Klikk på en rute for å komme oppdaterte rutetider, live ankomster og steg-for-trinn retninger."

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Hvordan komme seg til Skimuseet via Buss

Klikk på Buss rute for å se steg-for-steg veibeskrivelser med kartlinjeankomsttider og oppdaterte rutetabeller

Fra Joker 90 min
Buss - 80E80E
Buss - 3232
Gå
Fra Oslo 66 min
Gå
Buss - 3232
Gå
Fra Oslo Bussterminal, Oslo 69 min
Buss - 36E36E
Buss - 3232
Gå
Fra Home Office 87 min
Gå
Buss - 550550
Buss - 2323
Buss - 4646
Gå
Fra Jernbanetorget, Oslo 61 min
Buss - 5454
Buss - 2020
Buss - 4646
Gå

Spørsmål og svar

Hva er de nærmeste stasjonene til Skimuseet?

  • De nærmeste stasjonene til Skimuseet er:
    • Thorleif Haugs Vei er 997 meter unna, 14 minutter å gå

Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Skimuseet

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2600 byer i 85+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge
Legg til denne badgen på nettsiden din Klikk og kopier HTML

Ser du etter veibeskrivelser til Skimuseet i Norge, Norge? Reisen din ble nettopp mye lettere!

Last ned Moovit Appen for å finne den raskeste veibeskrivelsen og se de nyeste Buss, Bybane eller Jernbane rutetabeller til Skimuseet. Finn oppdaterte tider for alle rutene som er tilgjengelige med steg-for-steg veibeskrivelser i sanntid fra Skimuseet.

Moovit Appen viser deg også de nærmeste stoppene og stasjonene til din destinasjon. Velg fra en liste over stopp i nærheten av Skimuseet. Thorleif Haugs Vei.

Velg Buss, Bybane eller Jernbane alternativer du kan ta for å komme til Skimuseet. Her er en liste over noen få linjger som går forbi nær destinajsonen din - Buss 32, 46.

Skal du planlegge hjemreisen fra Skimuseet, men vet ikke gateadressen? Du kan velge din destinasjon fra vårt online kart og Moovit vil finne de beste tilgjengelige rutene for å få deg dit du trenger å dra!

Moovit hjelper deg med å finne den raskeste ruten og den mest beleilige avreisetiden. Ingen grunn til å installere en bussapp for å sjekke busstidene, eller en togapp for å sjekke togtidene. Moovit har all den offentlige transportinformasjonen du trenger å vite. Det er derfor Google Play Store og Apple App Store stemte oss frem til en av de beste offentlige transportappene som er tilgjengelige.

Skimuseet
Skimuseet Skimuseet i Oslo er en samling av ski og annet vinterutstyr. Det ble åpnet i 1923 og eies av Foreningen til Ski-Idrettens Fremme. Frem til 1951 holdt det til i en egen fin bygning (som ble totalskadet i en brann i 1968) ved Frognerseteren (like nord for der Skistua ligger idag). I forbindelse med ombyggingen av Holmenkollbakken i 1951 ble samlingene flyttet til nye lokaler i selve hoppet. Her hadde det tilhold frem til 1983 da nye lokaler ble sprengt inn i fjellet ved siden av hoppet. Foruten gamle og nye skityper (rundt 800 par) mange som har tilhørt våre fremste idrettsutøvere, og skiutstyr, har Skimuseet skiutstyr fra polarekspedisjonene til Nansen og Amundsen med blant annet en kopi av selve teltet som ble reist på Sydpolen i 1911. Museet inneholder dessuten et skimakerverksted, premiesamlinger gitt av vintersportsutøvere og et spesialbibliotek med bøker relatert til vintersport. En egen samling viser utviklingen av skibindingen fra den enkle vidjebindingen eller lærstroppen til de moderne og spesialiserte skibindingene. Fra september 2015 er Birgitte Espeland direktør ved Skimuseet.
Hvordan komme seg til Skimuseet med offentlig transport - Om stedet
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer