Hopp til hovedinnhold

Hvordan komme til Tønsberg i Tønsberg via Buss, Jernbane eller Ferje?

Tønsberg kart Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia

Veibeskrivelse til Tønsberg (Tønsberg) med offentlig transport

Følgende transittlinjer har ruter som passerer nær Tønsberg

Jernbane stasjoner nær Tønsberg i Tønsberg

Stasjonsnavn Avstand
Tønsberg Stasjon 7 min gange

Spørsmål og svar

 • Med covid-19 restriksjoner, er det mulig å reise til Tønsberg i Tønsberg med offentlig transport?

  Det er reisebegrensninger på offentlig transport i Tønsberg på grunn av covid-19. Dette kan påvirke rutetider og linjer som er relevante for din reise til Tønsberg i Tønsberg.

  Flere detaljer...
 • Hva er de nærmeste stasjonene til Tønsberg?

  De nærmeste stasjonene til Tønsberg er:

  • Tønsberg Stasjon er 527 meter unna, 7 minutter å gå.
  Flere detaljer...
 • Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Tønsberg

  Disse Buss linjene stopper i nærheten av Tønsberg: 01, 02, 121.

  Flere detaljer...
 • Hvilke Jernbane linjestoppesteder i nærheten av Tønsberg

  Disse Jernbane linjene stopper i nærheten av Tønsberg: R11.

  Flere detaljer...
Tønsberg kart Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge.
Alle lokale mobilitetsalternativer i en app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Tønsberg i Tønsberg

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Tønsberg i Tønsberg, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Tønsberg med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Tønsberg i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Tønsberg? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Tønsberg Stasjon.

Du kan komme deg til Tønsberg via Buss, Jernbane eller Ferje. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 01, 02, 121 Jernbane R11

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Tønsberg enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Tønsberg, som er grunnen til at over 865 million brukere, inkludert brukere i Tønsberg, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Tønsberg, Tønsberg
Tønsberg, Tønsberg Tønsberg er en by, kommune og hovedsete for statsforvalterembetet i Vestfold og Telemark fylke. Med et innbyggertall på 53 018 (per 1. januar 2020) er den Norges tiende største byområde, mens kommunen, med et innbyggertall på 56 293 (per 1. januar 2020), er Norges syttende største. Kommunen grenser i vest mot kommunene Sandefjord og Larvik, i nord mot Horten og Holmestrand, og i sør mot Færder. Øst for Tønsberg ligger Oslofjorden og midtfjords grenser kommunen der mot Moss, Råde og Fredrikstad. Tønsberg var lenge en by med et svært begrenset areal, og bybebyggelsen gikk allerede på 1800-tallet ut over bygrensene, inn i kommunene Færder (tidligere Nøtterøy) og Sem. En byutvidelse i 1877 ga Tønsberg en stripe av Nøtterøy med viktige maritime industriarealer. I 1988 ble kommunene Tønsberg og Sem slått sammen. 1. januar 2020 slo Tønsberg og Re kommune seg sammen til nye Tønsberg kommune og er etter sammenslåingen den eneste kommunen i Vestfold som grenser til alle de andre Vestfold-kommunene. Tønsberg er en middelalderby og er regnet som Norges eldste by; ifølge Snorre var byen grunnlagt før år 871. Osebergskipet, Norges mest spektakulære arkeologiske funn, ble gravd fram i Slagendalen, og funnstedet, Oseberghaugen, er tilrettelagt for besøkende. Tønsberg var Vestfolds fylkeshovedstad frem til fylket ble avviklet 1. januar 2020. I dag huser Tønsberg ett av to fylkeshus i nye Vestfold og Telemark fylkeskommune. Tønsberg har store jordbruksarealer, og viktige våtmarker for fuglelivet.
Hvordan komme seg til Tønsberg med offentlig transport - Om stedet
Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia

Offentlige transportruter med stasjoner nærmest Tønsberg i Tønsberg

Jernbane linjer med stasjoner nærmest Tønsberg in Tønsberg

enklere for å komme til Tønsberg med app!