Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Braun in Trois-Ponts via Bus of Trein?

Routeaanwijzingen naar Braun (Trois-Ponts) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Braun komen

Hoe gaan naar Braun via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Braun via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

 • Under the Covid-19 restrictions, is it possible to get to Braun in Trois-Ponts with public transit?

  Er zijn reisbeperkingen voor het openbaar vervoer in Trois-Ponts vanwege Covid-19. Het kan van invloed zijn op dienstregelingen en lijnen die relevant zijn voor je reis naar Braun in Trois-Ponts.

  Meer details...
 • Welke Buslijnen stoppen nabij Braun?

  Deze Buslijnen stoppen nabij Braun: 142, 294.

  Meer details...
 • Welke Treinlijnen stoppen nabij Braun?

  Deze Treinlijnen stoppen nabij Braun: HERSTAL - GOUVY.

  Meer details...
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Braun in Trois-Ponts

Vraag jij je af hoe je naar Braun geraakt in Trois-Ponts, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Braun te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Braun te gaan.

Je kan naar Braun reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 142, 294 Trein: HERSTAL - GOUVY

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Braun eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Braun gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Trois-Ponts, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Braun, Trois-Ponts
Makkelijker om bij Braun te komen met de app!