Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Carrefour Market in Trois-Ponts via Trein of Bus?

Routeaanwijzingen naar Carrefour Market (Trois-Ponts) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Carrefour Market komen

Hoe gaan naar Carrefour Market via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

  • Is het met de coronabeperkingen mogelijk om met openbaar vervoer naar Carrefour Market in Trois-Ponts te komen?

    Er zijn reisbeperkingen voor het openbaar vervoer in Trois-Ponts vanwege Covid-19. Het kan van invloed zijn op dienstregelingen en lijnen die relevant zijn voor je reis naar Carrefour Market in Trois-Ponts.

    Meer details...
  • Welke Treinlijnen stoppen nabij Carrefour Market?

    Deze Treinlijnen stoppen nabij Carrefour Market: LIERS - GOUVY, LIERS - LUXEMBOURG (L), LUIK-PALEIS - GOUVY.

    Meer details...
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Carrefour Market in Trois-Ponts

Vraag jij je af hoe je naar Carrefour Market geraakt in Trois-Ponts, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Carrefour Market te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Carrefour Market te gaan.

Je kan naar Carrefour Market reizen via Trein of Bus. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Trein: LIERS - GOUVY, LIERS - LUXEMBOURG (L), LUIK-PALEIS - GOUVY

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Carrefour Market eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Carrefour Market gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Trois-Ponts, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Carrefour Market, Trois-Ponts
Makkelijker om bij Carrefour Market te komen met de app!