Hoe gaan naar L.V.V.S. Augustinus in Leiden via Bus, Trein of Sneltram

Start
Einde
Zoeken

Routeaanwijzingen naar L.V.V.S. Augustinus (Leiden) met het openbaar vervoer

Klik op een route voor de geüploade dienstregeling, live aankomsten en stap voor stap routeaanwijzingen.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij L.V.V.S. Augustinus?

 • De dichtstbijzijnde stations bij L.V.V.S. Augustinus zijn:
  • Leiden, Kort Rapenburg is 203 meters verwijderd, 3 minuten wandelen
  • Leiden, Prinsessekade is 299 meters verwijderd, 4 minuten wandelen
  • Leiden, Noordeinde is 364 meters verwijderd, 5 minuten wandelen
  • Leiden, Paterstraat is 431 meters verwijderd, 6 minuten wandelen
  • Leiden, Breestraat is 517 meters verwijderd, 7 minuten wandelen
Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2600 steden in 85+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Op zoek naar een routebeschrijving naar L.V.V.S. Augustinus in Leiden, Nederland?

Naar L.V.V.S. Augustinus reizen werd juist een stuk eenvoudiger dankzij Moovit. Ontvang een routebeschrijving en vind de dichtstbijzijnde haltes met behulp van de mobiele Moovit-app of Moovit-webapplicatie.

Bus, Trein of Sneltram en andere opties zijn relevante alternatieven van het openbaar vervoer om jouw bestemming te bereiken. De volgende OV-lijnen beschikken over een route die nabij L.V.V.S. Augustinus passeren - Trein: Trein - INTERCITY, Trein - SPRINTER; Bus: Bus - 1, Bus - 169, Bus - 3, Bus - 5.

Op zoek naar een halte nabij uw bestemming. Bekijk deze mogelijkheden met het openbaar vervoer: Leiden, Kort Rapenburg; Leiden, Prinsessekade; Leiden, Noordeinde; Leiden, Paterstraat; Leiden, Breestraat.

Wil jij een specifieke busapp downloaden om te zien wanneer de volgende bus komt? En een andere app voor de trein? Met Moovit heb je alle opties met het OV binnen handbereik dankzij één app.

Moovit voorziet je van een snelle routebeschrijving naar L.V.V.S. Augustinus, met een actuele dienstregeling. Download onze app voor een live stap-per-stap routebeschrijving, realtime rittijdschatting en om na te gaan welke OV-lijn je het snelt naar L.V.V.S. Augustinus brengt. Download Moovit om te zien waarom we in de Google Play Store en Apple App Store bekroond werden als beste vervoerapp.

L.V.V.S. Augustinus, Leiden
L.V.V.S. Augustinus, Leiden De Leidse Vereniging Voor Studenten Augustinus is een Leidse studentenvereniging gevestigd in een monumentaal pand, de sociëteit "Eigen Huis", aan het Rapenburg. Zij is vernoemd naar Augustinus van Hippo. De vereniging had in augustus 2013 bijna 1800 leden. Hiermee is zij de grootste studentenvereniging van Leiden. Aan het eind van de Leidse introductieweek van 2014 had de vereniging 388 nieuwe inschrijvingen. Augustinus is tevens de op een na oudste studentenvereniging van Leiden. De vereniging kent een verplichte introductietijd, die echter niet het karakter van een ontgroening heeft. Deze bestaat uit een kamp en een werkweek gevolgd door een aantal dagen dat de toekomstige leden op de vereniging doorbrengt over een periode van ongeveer een maand. Augustinus kent cordialen (jaarclubs) en gezelschappen (disputen). Naast deze structuren bestaan verschillende commissies met ieder hun eigen taak. Daarnaast bestaat een aantal subverenigingen. Verder kent de vereniging een aantal verenigingshuizen.
Hoe gaan naar L.V.V.S. Augustinus met het openbaar vervoer - Over de plek
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér