Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Station Dieren in Rheden via Bus of Trein?

Info service alert Coronavirus Updates
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden bijgewerkt in de Moovit app.
Voor meer details Download de app
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden in de app bijgewerkt.
Voor meer details om de app te downloaden
Google Play badge AppStore badge

Vragen & antwoorden

 • Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Station Dieren?

  De dichtstbijzijnde stations bij Station Dieren zijn:

  • Dieren Rode Kruislaan is 1073 meters verwijderd, 14 minuten wandelen.
 • Welke Buslijnen stoppen nabij Station Dieren?

  Deze Buslijnen stoppen nabij Station Dieren: 26, 43.

 • Welke Treinlijnen stoppen nabij Station Dieren?

  Deze Treinlijnen stoppen nabij Station Dieren: INTERCITY, SPRINTER.

Station Dieren, Rheden, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
De populairste Urban Mobility App in Netherlands.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Station Dieren in Rheden

Vraag jij je af hoe je naar Station Dieren geraakt in Rheden, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Station Dieren te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Station Dieren te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Station Dieren? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Dieren Rode Kruislaan.

Je kan naar Station Dieren reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 26, 43 Trein: INTERCITY, SPRINTER

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Station Dieren eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Station Dieren gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 720 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Rheden, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Station Dieren, Rheden
Station Dieren, Rheden Station Dieren is het spoorwegstation in Dieren, gelegen aan de spoorlijnen Arnhem – Zutphen (onderdeel van de IJssellijn) en Dieren - Apeldoorn. Station Dieren werd geopend op 2 februari 1865. Tot 30 mei 1976 droeg het de naam Dieren-Doesburg. Het heeft een eilandperron. Het huidige gebouw stamt uit 1902. Dit stationsontwerp werd Standaardtype KNLS genoemd en gebruikt voor diverse spoorwegstations in de jaren 80 van de 19e eeuw. De architect was K.H. van Brederode. Het stationstype is in drie soorten ingedeeld, waarbij dit station viel binnen het type KNLS 2e klasse. Naast stopplaats voor de intercitytreinen en sprinters van NS Reizigers op de IJssellijn is station Dieren het beginpunt van de toeristische spoorweg naar Apeldoorn van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij, die een eigen zijperron heeft. In opdracht van Gedeputeerde Staten van Gelderland werd onderzocht of er mogelijkheden waren om deze lijn weer geschikt te maken voor een reguliere treindienst, maar in februari 2013 viel deze optie af. In plaats daarvan werd gekozen voor een snelbus tussen Apeldoorn en Arnhem.
Hoe gaan naar Station Dieren met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia

Dichstbijzijnde stations naar Station Dieren in Rheden

Makkelijker om bij Station Dieren te komen met de app!