Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Nationaal Instituut Voor Subatomaire Fysica in Amsterdam via bus, trein, metro of tram?

Bekijk Nationaal Instituut Voor Subatomaire Fysica, Amsterdam, op de kaart

Routeaanwijzingen naar Nationaal Instituut Voor Subatomaire Fysica (Amsterdam) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Nationaal Instituut Voor Subatomaire Fysica komen

  • BusBus: 
  • TreinTrein: 
  • MetroMetro: 

Hoe gaan naar Nationaal Instituut Voor Subatomaire Fysica via de bus?

Klik op de busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Nationaal Instituut Voor Subatomaire Fysica via de trein?

Klik op de treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Nationaal Instituut Voor Subatomaire Fysica via de metro?

Klik op de metroroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden
  • Welke buslijnen stoppen nabij Nationaal Instituut Voor Subatomaire Fysica?

    Deze buslijnen stoppen nabij Nationaal Instituut Voor Subatomaire Fysica: 240, 40.

  • Welke trein lijn stopt in de buurt van Nationaal Instituut Voor Subatomaire Fysica?

    SPRINTER

  • Welke metrolijnen stoppen nabij Nationaal Instituut Voor Subatomaire Fysica?

    Deze metrolijnen stoppen nabij Nationaal Instituut Voor Subatomaire Fysica: 53, 54.

Bekijk Nationaal Instituut Voor Subatomaire Fysica, Amsterdam, op de kaart

De populairste reisapp in Amsterdam.
Alle lokale vervoersopties in een app

Openbaar vervoer naar Nationaal Instituut Voor Subatomaire Fysica in Amsterdam

Vraag jij je af hoe je naar Nationaal Instituut Voor Subatomaire Fysica geraakt in Amsterdam, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Nationaal Instituut Voor Subatomaire Fysica te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Nationaal Instituut Voor Subatomaire Fysica te gaan.

Bus:Trein:Metro:

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Nationaal Instituut Voor Subatomaire Fysica eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Nationaal Instituut Voor Subatomaire Fysica gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 1.5 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Amsterdam, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Nationaal Instituut Voor Subatomaire Fysica Adres: Science Park straat in Amsterdam

Nationaal Instituut Voor Subatomaire Fysica, Amsterdam
Nationaal Instituut Voor Subatomaire Fysica, AmsterdamNikhef is het Nationaal instituut voor subatomaire fysica in Nederland. Het Nikhef is een samenwerkingsverband tussen de Stichting voor Fundamenteel Onderzoek der Materie (FOM), de Universiteit van Amsterdam, de Vrije Universiteit Amsterdam, de Radboud Universiteit Nijmegen, de Rijksuniversiteit Groningen en de Universiteit Utrecht. Op het Nikhef wordt onderzoek gedaan op het gebied van de deeltjesfysica en de astrodeeltjesfysica. Het Nikhef bevindt zich op Science Park Amsterdam in de Watergraafsmeer. Huidig directeur is Stan Bentvelsen (sinds 1 december 2014). Oorspronkelijk was de naam Nationaal Instituut voor Kernfysica en Hoge-Energiefysica, afgekort als NIKHEF. Het bestond uit 2 gescheiden delen, de sectie "K" - kernfysica - de voortzetting van het in 1946 opgerichte Instituut voor Kernfysisch Onderzoek, en de sectie "H" - Hoge-energiefysica (deeltjesfysica). In 1978 vestigde de sectie H, waarvan de medewerkers voorheen op verscheidene plekken werkten waaronder het Zeemanlaboratorium, zich aan de Kruislaan, nabij de gebouwen van de sectie K, in een nieuw gebouwencomplex waarin ook het Centrum Wiskunde & Informatica (Mathematisch Centrum) en het computercentrum SARA een nieuwe plek kregen. In 1998 werd, in verband met het sluiten van de eigen verouderde lineaire deeltjesversneller, de sectie Kernfysica opgeheven. Daarom is in dat jaar de officiële naam gewijzigd in Nationaal instituut voor subatomaire fysica. De korte naam Nikhef (met alleen nog de N als hoofdletter) is behouden vanwege de internationale naamsbekendheid. In het begin van de jaren negentig heeft het NIKHEF een rol gespeeld bij de ontwikkeling van het Wereldwijde web, een in 1989 op het CERN bedachte infrastructuur om informatie beschikbaar te stellen via een toen wel al functionerend, maar nog niet bij een breed publiek bekend computer-communicatie-netwerk, Internet. De huidige onderzoeksvelden zijn: Versnellerfysica, onderzoek naar elementaire deeltjes met behulp van de interacties bij botsingen van deeltjes in deeltjesversnellers. Dit onderzoek gebeurt meestal in internationale samenwerkingsverbanden. In Nederland staat geen deeltjesversneller die geschikt is voor dergelijk onderzoek. De onderzoeksprojecten van het Nikhef gebruiken meetapparatuur die is ondergebracht bij versneller-installaties als van het CERN in Genève. Astrodeeltjesfysica, onderzoek naar deeltjes en straling afkomstig uit het heelal (kosmische straling).

Reis rond in Amsterdam via het openbaar vervoer!

Rondreizen in Amsterdam was nog nooit zo makkelijk. Ontvang stap-per-stap wegbeschrijvingen naar eender welke attractie, straat, station, halte of bezienswaardigheid. Bekijk bus- en treinroosters, aankomsttijden, gedetailleerde routes op een kaart en ontvang dienstnotificaties zodat je exact weet hoe je eender waar geraakt in Amsterdam.

Wanneer je naar eender welke bestemming rond Amsterdam wil gaan, kan je de Live Wegbeschrijving-functie van Moovit gebruiken om exact te weten hoe ver je moet wandelen, hoelang je moet wachten op je lijn en hoeveel haltes je nog moet passeren. Moovit stelt je automatisch op de hoogte wanneer het tijd is om af te stappen - het is dus niet nodig om constant te kijken wanneer je aan de juiste halte bent.

Benieuwd hoe je openbaar vervoer kunt gebruiken in Amsterdam of hoe je kunt betalen voor openbaar vervoer in Amsterdam? De Moovit app voor openbaar vervoer kan je helpen om eenvoudig en tegen minimale kosten je weg te vinden met het openbaar vervoer. Het omvat openbaar vervoertarieven, ticketprijzen en kosten. Op zoek naar een kaart van de openbaar vervoerlijnen in Amsterdam? De Moovit app voor openbaar vervoer toont alle kaarten van het openbaar vervoer in Amsterdam met alle bus, trein, metro of tram routes en haltes op een interactieve kaart.

Amsterdam heeft 4 OV-mogelijkheden, waaronder: bus, trein, metro of tram, die uitgebaat worden door verschillende agentschappen, waaronder: NS, NS International, GVB, GVB, GVB, GVB, U-OV, U-OV, Overal, HTM, R-net, RET, RET, De Lijn en Connexxion

Eenvoudiger naar Nationaal Instituut Voor Subatomaire Fysica in…