Hoe gaan naar Slot Zeist in Zeist via Bus, Trein of Sneltram

Start
Einde
Zoeken

Directions to Slot Zeist (Zeist) with public transportation

Click on a route to get updated schedules, live arrivals and step-by-step directions.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Hoe gaan naar Slot Zeist via de Bus

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Departures 3, Schiphol 165 min
Bus - 300300
Bus - 120120
Bus - 5151
Wandelen
Van Station Duivendrecht, Duivendrecht 151 min
Bus - 4141
Bus - 120120
Bus - 5151
Wandelen
Van Leiden 189 min
Bus - 186186
Bus - 107107
Bus - 5151
Wandelen
Van Rembrandtplein, Amsterdam 193 min
Wandelen
Bus - 172172
Bus - 300300
Bus - 120120
Bus - 5151
Wandelen
Van Jaarbeurs, Utrecht 33 min
Wandelen
Bus - 5050
Wandelen

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Slot Zeist?

 • De dichtstbijzijnde stations bij Slot Zeist zijn:
  • Zeist, Griffensteijnselaan is 286 meters verwijderd, 5 minuten wandelen
  • Zeist, Het Rond is 392 meters verwijderd, 6 minuten wandelen
  • Zeist, Lageweg is 456 meters verwijderd, 7 minuten wandelen
  • Zeist, Godfried Van Seijstlaan is 566 meters verwijderd, 8 minuten wandelen
  • Zeist, Molenweg is 762 meters verwijderd, 11 minuten wandelen

Welke Buslijnen stoppen nabij Slot Zeist?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2600 steden in 85+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Vraag jij je af hoe je naar Slot Zeist geraakt in Zeist, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Slot Zeist te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoe lang het duurt om naar Slot Zeist te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Slot Zeist? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Zeist, Griffensteijnselaan; Zeist, Het Rond; Zeist, Lageweg; Zeist, Godfried Van Seijstlaan; Zeist, Molenweg.

Je kan naar Slot Zeist reizen via Bus, Trein of Sneltram. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Trein: Trein - INTERCITY, Trein - SPRINTER; Bus: Bus - 50, Bus - 51.

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Slot Zeist eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Slot Zeist gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 250 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Zeist, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Slot Zeist, Zeist
Slot Zeist, Zeist Slot Zeist is een zeventiende-eeuws slot in de Nederlandse gemeente Zeist dat gebouwd was als lustoord van Willem Adriaan van Nassau. Het slot is ontworpen door architect Jacobus Roman. Het slot is omgeven door een Engels landschapspark en het Broeder- en Zusterplein. Het grondgebied waarop het slot is gebouwd werd in 1165 vermeld als eigendom van ene Godefridus van Seyst, zonder vermelding van een huis. In 1536 wordt wel melding gemaakt van bebouwing wanneer "dat huys te Seyst, vry eigen goed" door de Staten van Utrecht erkend wordt als ridderhofstad.Willem Adriaan van Nassau heer van Odijk, Kortgene, Zeist en Driebergen een kleinzoon van Maurits van Oranje, kocht in 1677 de heerlijkheid van de Staten van Utrecht en liet het huidige slot bouwen. Architect van het huis was Jacobus Roman, die ook Paleis Het Loo ontwierp. Het interieur is voornamelijk ontworpen door de hugenoot Daniël Marot. Zijn grotendeels bewaard gebleven muur- en plafondschilderingen doen denken aan de Franse barok. De bouw duurde van 1677 tot 1686. In 1746 werd Slot Zeist aangekocht door de hernhutters om vanaf dan te dienen als hun hoofdkwartier. De hernhutters lieten voor het slot een Broeder- en Zusterplein aanleggen. In 1924 werd het slot door de gemeente Zeist gekocht. Het slot werd in 1969 gerenoveerd onder leiding van architect Johannes Bernardus van Asbeck.
Hoe gaan naar Slot Zeist met het openbaar vervoer - Over de plek
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér