Fortsæt til primært indhold

Vej til Arnold D i Viborg med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Arnold D fra de vigtigste steder i Viborg med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Arnold D

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Arnold D?

  De nærmeste stationer til Arnold D er:

  • Grønnegade/Hobrovej (Viborg Kom) er 0 meter derfra, 0 minutters gang.
  • Møldrup (Viborg Kom) er 802 meter derfra, 11 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Arnold D?

  Disse Bus linjer standser nær Arnold D: 766, 960X.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Arnold D i Viborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Arnold D i Viborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Arnold D på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Arnold D i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Arnold D? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Grønnegade/Hobrovej (Viborg Kom); Møldrup (Viborg Kom).

Du kan tage til Arnold D med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 766, 960X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Arnold D fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Arnold D, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Viborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Arnold D, Viborg
Lettere at komme til Arnold D med appen!