Vej til Brandstrup Kirke i Bjerringbro med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg
Brandstrup Kirke, Bjerringbro, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Brandstrup Kirke fra de vigtigste steder i Bjerringbro med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Brandstrup Kirke

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Brandstrup Kirke?

De nærmeste stationer til Brandstrup Kirke er:

  • Rødkærsbro Skole (Viborg Kom) er 825 meter derfra, 11 minutters gang.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Brandstrup Kirke?

Disse Jernbane linjer standser nær Brandstrup Kirke: IC, RA.

Brandstrup Kirke, Bjerringbro, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Brandstrup Kirke i Bjerringbro

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Brandstrup Kirke i Bjerringbro, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Brandstrup Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Brandstrup Kirke i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Brandstrup Kirke? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Rødkærsbro Skole (Viborg Kom).

Du kan tage til Brandstrup Kirke med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: IC, RA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Brandstrup Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Brandstrup Kirke, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Bjerringbro, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Brandstrup Kirke, Bjerringbro
Brandstrup Kirke, Bjerringbro Brandstrup Kirkedistrikt var den vestlige del af Vindum Sogn i Viborg Østre Provsti, Viborg Stift. Kirkedistriktet lå omkring Brandstrup Kirke, der blev opført i 1869, og omfattede bl.a. det meste af sognets eneste by Rødkærsbro. Sognet blev ofte kaldt Vindum-Brandstrup Sogn. Vindum Sognekommune indgik ved kommunalreformen i 1970 i Bjerringbro Kommune, som ved kommunalreformen i 2007 indgik i Viborg Kommune. Da kirkedistrikterne blev nedlagt 1. oktober 2010, blev langt de fleste udskilt som selvstændige sogne, men Brandstrup var et de få, der forblev en del af modersognet.
Sådan kommer du til Brandstrup Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Brandstrup Kirke med appen!