Vej til Egmont Studentergård i Århus med Bus, Jernbane eller Færge?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Egmont Studentergård fra de vigtigste steder i Århus med Bus, Jernbane eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Egmont Studentergård

  • Bus Bus: Bus - 14, Bus - 18, Bus - 6A, Bus - 84

Sådan kommer du til Egmont Studentergård af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Tønder Flyveplads 569 min
Gå
Bus - 136136
Bus - 134134
Bus - 103103
Bus - 912X912X
Bus - 8484
Gå

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Egmont Studentergård?

Disse Bus linjer standser nær Egmont Studentergård: Bus - 14, Bus - 18, Bus - 6A, Bus - 84.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Egmont Studentergård i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Egmont Studentergård i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Egmont Studentergård på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Egmont Studentergård i realtid.

Du kan tage til Egmont Studentergård med Bus, Jernbane eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 14, Bus - 18, Bus - 6A, Bus - 84

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Egmont Studentergård fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Egmont Studentergård, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Egmont Studentergård, Århus
Egmont Studentergård, Århus Ikke at forveksle med Egmont H. Petersens Kollegium.Egmont Studentergaard er et selvejende kollegium i Risskov, der er en forstad til Aarhus. Kollegiets gamle del er tegnet af C.F. Møllers Tegnestue og opført i 1964 med støtte fra Egmont H. Petersens Fond. Kollegiet blev ombygget og fik en tilbygning i 2012-2013 tegnet af Arkitektfirmaet Frost Larsen i Skanderborg. Kollegiet har 146 værelser og har adresse på Tranekærvej med ca. 5 km til Aarhus Universitet og Aarhus centrum. Der er ca. 2,5 km til Riis Skov og ca. 3 km til Den Permanente Badeanstalt. Der er ca. 0,5 km til indkøbsmuligheder og posthus m.m.Blandt kollegiets kendte tidligere beboere kan nævnes Bertel Haarder og Svend Auken.[kilde mangler]
Lettere at komme til Egmont Studentergård med appen!