Fortsæt til primært indhold

Vej til Erritsø i Fredericia med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Erritsø fra de vigtigste steder i Fredericia med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Erritsø

 • Bus Bus: 3
 • Jernbane Jernbane: IC, RE

Sådan kommer du til Erritsø af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Erritsø?

  De nærmeste stationer til Erritsø er:

  • Brovadvej V Søskendevej (Fredericia) er 328 meter derfra, 6 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Erritsø?

  Disse Bus linjer standser nær Erritsø: 3.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Erritsø?

  Disse Jernbane linjer standser nær Erritsø: IC, RE.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Erritsø i Fredericia

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Erritsø i Fredericia, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Erritsø på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Erritsø i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Erritsø? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Brovadvej V Søskendevej (Fredericia).

Du kan tage til Erritsø med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 3 Jernbane: IC, RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Erritsø fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Erritsø, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Fredericia, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Erritsø, Fredericia
Erritsø, Fredericia Erritsø er en forstad til Fredericia, der er beliggende ca. 4 km. sydvest for Fredericias centrum mellem Taulovmotorvejen og bygrænsen. Antallet af indbyggere er omkring 8.000 (2009). Byen er en typisk forstad med parcelhuse som den altdominerende boligform. Særligt ud mod motorvejen findes flere større virksomheder, bl.a. Energinet.dk og Erritsø Tryk, der ejes af JP/Politikens Hus. Siden kommunalreformen i 1970 har Erritsø hørt til Fredericia Kommune.
Lettere at komme til Erritsø med appen!