Vej til Espergærde i Helsingør med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg
Espergærde, Helsingør, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Espergærde fra de vigtigste steder i Helsingør med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Espergærde

Sådan kommer du til Espergærde af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Farum st., Farum 68 min
Jernbane - B
Jernbane - 029
029
Fra COWI A/S, Kongens Lyngby 41 min
Jernbane - A
Jernbane - 029
029
Fra Kongens Lyngby (Downtown), Kongens Lyngby 41 min
Jernbane - A
Jernbane - 029
029
Fra VELUX, Hørsholm 36 min
Gå
Jernbane - 029
029
Fra Fitnessdk - Lyngby, Kongens Lyngby 44 min
Jernbane - E
Jernbane - 029
029

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Espergærde?

De nærmeste stationer til Espergærde er:

  • Espergærde St. er 54 meter derfra, 1 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Espergærde?

Disse Bus linjer standser nær Espergærde: 841.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Espergærde?

Disse Jernbane linjer standser nær Espergærde: 029.

Espergærde, Helsingør, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Espergærde i Helsingør

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Espergærde i Helsingør, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Espergærde på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Espergærde i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Espergærde? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Espergærde St..

Du kan tage til Espergærde med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 841 Jernbane: 029

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Espergærde fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Espergærde, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Helsingør, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Espergærde, Helsingør
Espergærde, Helsingør Espergærde ligger i Nordsjælland ved Øresund og regnes i statistisk henseende som en bydel i Helsingørs byområde. Espergærde ligger mellem 5 og 8 km syd for den tidligere købstads centrum. Espergærde ligger som en velafgrænset bydel, mod nord afgrænset af Egebæksvang skov og Flynderupgård, mod vest af Rolighedsmoserne og Helsingørmotorvejen, mod syd af Krogerup gods jorder og Babylone skov. Espergærde hører til Region Hovedstaden. Espergærde opstod som fiskerleje på forstranden neden for kystskrænten ud mod Øresund formentlig omkring midten af 1500-tallet. Området, hvori Espergærde lå og som blandt andet omfattede landsbyerne Mørdrup og Tibberup, hørte i 1600- og 1700-tallet under Krogerup gods. I 1800-tallet blev Espergærdeområdet et yndet udflugtsmål for landliggere, og i de sidste årtier af århundredet blev der opført landliggersteder langs kysten. Udviklingen fremmedes af dampskibsfart og især anlæggelsen af Kystbanen med holdested, senere station, ved vejen til Mørdrup omkring 1 km inde fra kysten. Fra århundredeskiftet og frem voksede en lille stationsby frem mellem stationen og kysten, men de fleste af tilflytterne pendlede til Helsingør og København. I 1954 blev Espergærde hjemsted for Tikøb Kommunes sogneråd. Omkring 1960 vedtoges en kommuneplan, der forudså hele området mellem Espergærde, Mørdrup og Tibberup inddraget til bebyggelse, hvilket skete i det følgende tiår. Efter kommunalreformen i 1970 afdæmpedes Espergærdes videre byudvikling kraftigt. Espergærde har et butikscenter omtrent midt i byen og et industriområde i byens vestlige udkant. Det har to stationer, Espergærde Station på Kystbanen og Mørdrup Trinbrædt på Nordbanen og betjenes af flere buslinier. Byen har mange kulturelle tilbud i form af blandt andet et kulturhistorisk egnsmuseum, idrætsanlæg og rekreative områder. Espergærde er delt i 2 sogne: Egebæksvang sogn (kirken ligger ved det gamle fiskerleje) og Mørdrup sogn (kirken ligger ved bycenteret).
Sådan kommer du til Espergærde med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Espergærde med appen!