Vej til Høje Taastrup st. i Danmark med Bus eller Jernbane

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Høje Taastrup st. fra de vigtigste steder i Danmark med Bus eller Jernbane

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner

Sådan kommer du til Høje Taastrup st. af Jernbane

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Brøndby Hallen, Brøndby 52 min
Gå
Jernbane - B
Fra Arken, Ishøj 66 min
Gå
Jernbane - E
Jernbane - RERE
Fra Toys R Us, Rødovre 71 min
Gå
Jernbane - C
Jernbane - B
Fra Glostrup Hospital, Glostrup 29 min
Gå
Jernbane - B
Fra Rødovre Centrum, Rødovre 43 min
Gå
Jernbane - B

Spørgsmål & svar

Hvilke Jernbane linjer standser nær Høje Taastrup st.?

Hvilke Bus linjer standser nær Høje Taastrup st.?

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2600 byer i 85+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge
Føj denne badge til din hjemmeside Klik for at kopier HTML

Søger du vejvisning til Høje Taastrup st. i Danmark, Danmark? Din tur er lige blevet meget hurtigere!

Download Moovit Appen for at finde den mest effektive vejvisning og se de seneste Bus eller Jernbane køreplaner til Høje Taastrup st.. Find opdaterede tider for alle de tilgængelige ruter med trin-for-trin vejvisning i realtid fra Høje Taastrup st..

Vælg Bus eller Jernbane muligheder, du kan tage for at komme til Høje Taastrup st.. Her er en liste over nogle få linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Jernbane: B, RE; Bus: 123, 400S.

Er du ved at planlægge din retur fra Høje Taastrup st., men du kender ikke adressen? Du kan vælge dit bestemmelsessted på vores online kort og Moovit vil finde de bedste tilgængelige ruter, der vil bringe dig dertil, hvor du vil hen!

Moovit hjælper dig med at finde den hurtigste rute og mest praktiske afgangstid. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit har alle de oplysninger om offentlig transport, du har brug for. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Høje Taastrup st.
Høje Taastrup st. Høje Taastrup Station er en jernbanestation i Høje-Taastrup på Vestbanen mellem København H og Roskilde. Desuden er den endestation for S-banen Høje Taastrup-banen. Stationen blev indviet i maj 1986 samtidig med S-banens forlængelse fra Taastrup Station. De første år standsede kun S-tog og regionaltog ved stationen, men siden åbningen af det 3. og 4. hovedspor mellem Høje-Taastrup og Roskilde i 1988 har alle fjerntog tillige standset ved stationen. Udover at fungere som et regionalt trafikknudepunkt var stationen også tænkt som en fremskudt hovedbanegård til aflastning af København H. Ikke sådan at regional- og fjerntog skulle ende her under normale omstændigheder, men sådan at passagerer til og fra Københavns vestegn kunne skifte her i stedet for at skulle omvejen ind omkring København H. I praksis fungerer stationen dog af og til sammen med Roskilde som midlertidig endestation, når sporarbejde eller uheld begrænser eller umuliggør kørsel på strækningen ind til København. Således har for eksempel nattoget "Skiekspressen" til Østrig og Italien haft endestation her. Stationsbygningen ligger på en bred bro, der fører hen over baneterrænet, og som også rummer en busgade. Den postmodernistiske bygning domineres af tre tøndehvælvstage, der er blevet et vartegn for Høje-Taastrup. Stationen blev anlagt på åben mark. Man ønskede ikke alene at anlægge en station, men at skabe et regionalt center, så på baggrund af en strukturplan fra 1977 blev der udskrevet en arkitektkonkurrence for såvel stationen som det ubebyggede område mellem City 2, der blev indviet i 1972, og Gadehavekvarteret. Konkurrencen blev vundet af tegnestuen Jacob Blegvad A/S, der i samarbejde med DSB's arkitekter, bl.a. Jens Nielsen, udfærdigede de endelige planer for stationen. Anlægsudgifterne beløb sig til 300 millioner kroner.
Sådan kommer du til Høje Taastrup st. med offentlig transport – Om stedet
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere