Vej til Hemmingstrup i Helsinge med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Hemmingstrup?

De nærmeste stationer til Hemmingstrup er:

  • Ellebakken (Græstedvej) er 808 meter derfra, 11 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Hemmingstrup?

Disse Bus linjer standser nær Hemmingstrup: 390R.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Hemmingstrup?

Disse Jernbane linjer standser nær Hemmingstrup: 950R, 960R.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Hemmingstrup i Helsinge

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Hemmingstrup i Helsinge, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Hemmingstrup på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Hemmingstrup i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Hemmingstrup? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Ellebakken (Græstedvej).

Du kan tage til Hemmingstrup med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 390R Jernbane: 950R, 960R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Hemmingstrup fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Hemmingstrup, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Helsinge, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Hemmingstrup, Helsinge

Nærmeste stationer til Hemmingstrup i Helsinge

Lettere at komme til Hemmingstrup med appen!