Fortsæt til primært indhold

Vej til Hesselagergaard i Gudme med Bus, Jernbane eller Færge?

Se Hesselagergaard, Gudme, på kortet

Vejvisning til Hesselagergaard fra de vigtigste steder i Gudme med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Hesselagergaard

  • BusBus:222223930931
Spørgsmål & svar
  • Hvilke Bus linjer standser nær Hesselagergaard?

    Disse Bus linjer standser nær Hesselagergaard: 222, 223, 930, 931

Se Hesselagergaard, Gudme, på kortet

Den mest populære urbane transportapp i Gudme.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app

Offentlig transport til Hesselagergaard i Gudme

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Hesselagergaard i Gudme, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Hesselagergaard på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Hesselagergaard i realtid.

Bus:222223930931

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Hesselagergaard fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Hesselagergaard, hvilket er grunden til at over 1.5 millioner brugere, herunder brugere i Gudme, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Placering: Gudme, Danmark

Hesselagergaard, Gudme
Hesselagergaard, GudmeHesselagergård ligger ved landsbyen Hesselager (Hesselager Sogn, Gudme Herred) på Sydøstfyn. Den nævnes i 1200-tallet som krongods i Kong Valdemars Jordebog. Johan Friis lod i årene 1538-1550 opføre den nuværende Hesselagergård, og gården blev i slægtens eje til 1682, hvor den blev frasolgt. Johan Friis var kongens mand. Han er et glimrende eksempler på de herremænd, der gennem de næste 150 år stod i spidsen for den danske adel, der opførte en lang række gårde, hvoraf Hesselagergård er et fornemt eksempel. Ved reformationens indførelse i 1536 var det Johan Friis og Mogens Gøye, der stod i spidsen for det protestantiske parti. Som rigets kansler var Johan Friis Danmarks mægtigste mand i Christian 3. og Frederik 2.'s regeringstid. I 1700-tallet skiftede Hesselagergård ofte ejer, til den i 1802 blev købt af den borgerlige Dons-familie, der ejede den til 1904. Medlemmer af familierne Friis og Dons ligger begravet i Hesselager kirke bag kirkens kor. I 1904 blev Hesselagergård erhvervet af de friherrelige von Blixen-Finecker, og den drives i dag som et moderne landbrug. Såvel drift som bygninger er velpassede, og hovedbygningen har gennemgået grundige restaureringer i 1900-tallet. Under 1. verdenskrig under ledelse af H. Bojsen-Møller og Ole Søndergaard, hvor hovedbygningen blev afrenset for 1700-tallets hvide puds. I 1950'erne gennemførte Nationalmuseet en gennemgående restaurering under ledelse af H.H. Engqvist og G.M. Lind. Igen i 1990'erne, hvor Engqvist medvirkede til den endelige restaurering af Hjortesalen. Hesselagergård Gods med Strandgården er på 551 hektar. Ejer er Henrik baron von Blixen-Finecke.
Sådan kommer du til Hesselagergaard med offentlig transport – Om stedet
Nemmere at komme til Hesselagergaard i...