Vej til Jægersborg Kirke i Gentofte med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Jægersborg Kirke, Gentofte, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Jægersborg Kirke fra de vigtigste steder i Gentofte med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Jægersborg Kirke

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Jægersborg Kirke?

De nærmeste stationer til Jægersborg Kirke er:

  • Søndersøvej (Jægersborg Allé) er 123 meter derfra, 3 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Jægersborg Kirke?

Disse Bus linjer standser nær Jægersborg Kirke: 172, 176, 179.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Jægersborg Kirke?

Disse Jernbane linjer standser nær Jægersborg Kirke: A.

Jægersborg Kirke, Gentofte, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Jægersborg Kirke i Gentofte

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Jægersborg Kirke i Gentofte, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Jægersborg Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Jægersborg Kirke i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Jægersborg Kirke? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Søndersøvej (Jægersborg Allé).

Du kan tage til Jægersborg Kirke med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 172, 176, 179 Jernbane: A

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Jægersborg Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Jægersborg Kirke, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Gentofte, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Jægersborg Kirke, Gentofte
Jægersborg Kirke, Gentofte Jægersborg Kirke er en kirke i Jægersborg, beliggende Søndersøvej i Gentofte. Kirkebygningen er bygget i nygotisk stil af Paul Staffeldt Matthiesen og stod færdig i 1941. Kirkens inventar er gennemgribende ændret i 1965 af Inger og Johannes Exner. Altertavlen er en cirkulær lyskomposition af Mogens Jørgensen. Sognegården er tegnet af Ole Ramsgaard Thomsen og blev taget i brug i 1971. Kirkens orgel er på 25 stemmer og er bygget af Marcussen & Søn i 1944. Orglet blev verdenskendt og regnes blandt de bedste orgler i Danmark fra den såkaldte orgelbevægelses-periode.
Sådan kommer du til Jægersborg Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Jægersborg Kirke med appen!