Vej til Køge Supercharger i Køge med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Køge Supercharger?

De nærmeste stationer til Køge Supercharger er:

  • Centervej (Nordhøj) er 251 meter derfra, 4 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Køge Supercharger?

Disse Bus linjer standser nær Køge Supercharger: 101A, 121, 242, 245R.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Køge Supercharger?

Disse Jernbane linjer standser nær Køge Supercharger: A, IC, RE.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Køge Supercharger i Køge

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Køge Supercharger i Køge, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Køge Supercharger på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Køge Supercharger i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Køge Supercharger? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Centervej (Nordhøj).

Du kan tage til Køge Supercharger med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 101A, 121, 242, 245R Jernbane: A, IC, RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Køge Supercharger fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Køge Supercharger, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Køge, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Køge Supercharger, Køge
Lettere at komme til Køge Supercharger med appen!