Vej til Panna 1 i Greve med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Panna 1?

De nærmeste stationer til Panna 1 er:

  • Greve St.Greve Centervej (Greve Centervej) er 194 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Greve St. er 259 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Panna 1?

Disse Bus linjer standser nær Panna 1: 224, 225.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Panna 1?

Disse Jernbane linjer standser nær Panna 1: A.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Panna 1 i Greve

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Panna 1 i Greve, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Panna 1 på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Panna 1 i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Panna 1? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Greve St.Greve Centervej (Greve Centervej); Greve St..

Du kan tage til Panna 1 med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 224, 225 Jernbane: A

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Panna 1 fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Panna 1, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Greve, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Panna 1, Greve
Lettere at komme til Panna 1 med appen!