Vej til Smh i Søborg med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Smh?

De nærmeste stationer til Smh er:

  • Mørkhøj (Mørkhøjvej) er 459 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Sydmarken (Gladsaxe Møllevej) er 564 meter derfra, 8 minutters gang.
  • Gladsaxe Møllevej (Vandtårnsvej) er 739 meter derfra, 11 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Smh?

Disse Bus linjer standser nær Smh: 164, 166, 200S, 250S, 300S, 4A.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Smh?

Disse Jernbane linjer standser nær Smh: B, C.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Smh i Søborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Smh i Søborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Smh på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Smh i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Smh? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Mørkhøj (Mørkhøjvej); Sydmarken (Gladsaxe Møllevej); Gladsaxe Møllevej (Vandtårnsvej).

Du kan tage til Smh med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 164, 166, 200S, 250S, 300S, 4A Jernbane: B, C

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Smh fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Smh, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Søborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Smh, Søborg
Lettere at komme til Smh med appen!