Fortsæt til primært indhold

Vej til Stændertorvet i Roskilde med Jernbane eller Bus?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Stændertorvet?

  De nærmeste stationer til Stændertorvet er:

  • Stændertorvet er 143 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Stændertorvet (Palæstræde) er 183 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Schmeltz Plads er 350 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Roskilde St. (Stationscentret) er 641 meter derfra, 9 minutters gang.
  • Roskilde St. er 1097 meter derfra, 15 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Stændertorvet?

  Disse Bus linjer standser nær Stændertorvet: 123, 220, 600S.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Stændertorvet?

  Disse Jernbane linjer standser nær Stændertorvet: IC, RE.

  Flere detaljer
Stændertorvet kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Stændertorvet i Roskilde

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Stændertorvet i Roskilde, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Stændertorvet på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Stændertorvet i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Stændertorvet? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Stændertorvet; Stændertorvet (Palæstræde); Schmeltz Plads; Roskilde St. (Stationscentret); Roskilde St..

Du kan tage til Stændertorvet med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 123, 220, 600S Jernbane: IC, RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Stændertorvet fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Stændertorvet, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Roskilde, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Stændertorvet, Roskilde
Stændertorvet, Roskilde Stændertorvet, tidligere Rådhustorvet og Nytorv, er et centralt torv i Roskilde på Østsjælland. Det ligger med Roskilde gamle rådhus og Sankt Laurentii Kirkeruin mod vest, Roskilde Domkirke og Det Gule Palæ med Museet for Samtidskunst mod nord, og byens gågade mode syd (Skomagergade mod vest og Algade mod øst). Mod øst ligger en filial af Danske Bank.En del af pladsen bruges til parkering, mens der afholdes markedsdage onsdag og lørdage, hvor der handels med bl.a. fødevarer, antikviteter og blomster. I december måned opstilles der juletræ på pladsen.Ud til torvet ligger bl.a. Bog & Idé, Ecco Sko, Danske Bank og Café Vivaldi.
Sådan kommer du til Stændertorvet med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Stændertorvet med appen!