Fortsæt til primært indhold

Vej til Thorsager i Rønde med Bus eller Bybane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Thorsager?

  De nærmeste stationer til Thorsager er:

  • Thorsager (Syddjurs Kom) er 145 meter derfra, 2 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Thorsager?

  Disse Bus linjer standser nær Thorsager: 121.

  Flere detaljer
Thorsager kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Thorsager i Rønde

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Thorsager i Rønde, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Thorsager på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Thorsager i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Thorsager? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Thorsager (Syddjurs Kom).

Du kan tage til Thorsager med Bus eller Bybane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 121

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Thorsager fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Thorsager, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Rønde, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Thorsager, Rønde
Thorsager, Rønde Thorsager er en mindre by på Djursland med 1.329 indbyggere (2020), beliggende i Thorsager Sogn, ca. 6 kilometer nord for Rønde. Byen ligger i Syddjurs Kommune og hører til Region Midtjylland. Thorsager er specielt kendt for sin kirke, Thorsager Kirke, der er Jyllands eneste rundkirke. Den stammer fra omkring år 1200.
Sådan kommer du til Thorsager med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Thorsager med appen!