Vej til ZooZity i Hvidovre med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til ZooZity?

De nærmeste stationer til ZooZity er:

  • Åstrupgårdsvej (Hvidovrevej) er 191 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Hvidovre Butikstorv (Hvidovrevej) er 475 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Holmelundsvej (Hvidovrevej) er 626 meter derfra, 9 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær ZooZity?

Disse Bus linjer standser nær ZooZity: 132, 22.

Hvilke Jernbane linjer standser nær ZooZity?

Disse Jernbane linjer standser nær ZooZity: B.

ZooZity, Hvidovre, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til ZooZity i Hvidovre

Søger du efter vejvisning til ZooZity i Hvidovre, Danmark?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til ZooZity med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Bus eller Jernbane og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af ZooZity - Bus: 132, 22; Jernbane: B.

Søger du et stoppested tæt på dit bestemmelsessted? Prøv disse transportalternativer: Åstrupgårdsvej (Hvidovrevej); Hvidovre Butikstorv (Hvidovrevej); Holmelundsvej (Hvidovrevej).

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til ZooZity på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til ZooZity på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

ZooZity, Hvidovre
ZooZity, Hvidovre Rebæk Søpark Butikscenter er et mindre butikscenter ved Rebæk Søpark i Hvidovre Kommune. Den store dyrehandel ZooZity, som åbnede i oktober 1997, var centrets ankerbutik indtil den i marts 2013 flyttede til mindre lokaler på Hvidovre Torv. De første 14 måneder efter åbningen (altså 1997 og '98) var der omkring 600.000-700.000 gæster i dyrehandlen og centeret. Derfor overvejede man i starten af 1999 at opkræve entré for at komme ind, da ikke alle var interesseret i at købe varer. Dyrehandlen var Nordens største, med et areal på 4000 m², fordelt over tre etager. Butikscenteret havde tidligere en Aldi, der måtte lukke. I midten af 2010 åbnede en Lidl-butik. Centrets øvrige lejere er en forretning med specialisering i øl, vin og spiritus fra hele verden (Getränkeland), samt småbutikker, en spilleklub (Pitten) og Kirkens Korshær Genbrugsbutik. Butikscentret ejes af Nordicom A/S.
Sådan kommer du til ZooZity med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til ZooZity med appen!