Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Alimmainen paikassa Renko kulkuvälineellä bussi?

Näytä Alimmainen, Renko, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Alimmainen Renko joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Alimmainen ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Alimmainen joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat lähellä kohdetta Alimmainen, Renko

 • Pyntiöntie E,20 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Alimmainen, Renko

 • 401,Hämeenlinna Linja-Autoasema Tulolaituri,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Alimmainen?

  Lähimmät asemat kohteeseen Alimmainen ovat:

  • Pyntiöntie E on 1407 metriä päässä, 20 min kävelymatka.
 • Mikä linja bussi pysähtyy lähellä kohdetta Alimmainen?

  401

Näytä Alimmainen, Renko, kartalla

Joukkoliikenne kohteeseen Alimmainen, Renko

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Alimmainen kaupungissa Renko, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Alimmainen vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Alimmainen.

Etsitkö kohteen Alimmainen lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Pyntiöntie E.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Alimmainen helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Alimmainen matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Renko, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Sijainti: Renko, Hämeenlinna

Alimmainen, Renko

Kierrä paikkaa Renko julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Renko ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Renko.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Renko , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Renko tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Renko? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Renko julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Renko sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Renko on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Alimmainen, Renko

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Alimmainen, Renko

Helpompi päästä kohteeseen Alimmainen